Смърт сплотява жените във "Фермата", всички са тъжни и заедно

loading...

 

Разтърсващи признания за страха от смъртта, болката от загубата на най-близките хора и чувството за вина за първи път отекнаха във "Фермата".

Двете най-добри приятелки в шоуто - домакинята Красимира и маникюристката Силвия, разказаха драматични лични истории, които могат да разбият всяко сърце.

Красимира, която до този момент впечатляваше всички с хладнокръвието си, избухна в плач навръх годишнината от смъртта на дядо си.

"Аз, единствена от всичките ми близки, изкарвах добрите черти в него, защото беше труден човек. Онова, което ми тежи като грях, е немарливостта ми към дядо. Не му помогнах достатъчно, за да остане още малко сред нас. Градът, в който почина - Карлово, е моят роден дом. Сега вече нищо не ме връща там", каза през сълзи тя.

Силвия, блондинката от Несебър, я хвана съчувствено за ръката. Споделеното от Красимира върна мъчителния спомен за дядо й, който угасвал в ръцете й, сменяйки десетките лица на деменцията.

"Това, което причиних на дядо ми, няма да допусна да се случи никога с майка ми и баща ми! Гледах го супер дълго и в един момент се изморих, отказах се, защото много ми дотежа и нямах социален живот. Държахме го заключен като някое чудовище, защото беше станал опасен за себе си. И за леглото стоеше вързан. Трябваше да се грижа по-добре за него!", изхлипа Силвия, а Красимира я прегърна здраво.

Докато ридаеха една в друга, двете не усетиха как военният Станислав и треньорът на звездите Сами Хоссни се приближават, за да ги прегърнат и утешат./show.blitz.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби