Алена с прогноза за 2020 година за България

loading...

От нумерологична гледна точка 2020 година за България ще бъде трудна, но заредена с хъс и желание за борба, за да бъде съхранена целостта на държавата ни и да не бъде допуснато нейното разграбване, прогнозира Алена.

По думите й в духовно отношение страната ще върви във възходяща посока, а интелектуалците и хората на науката, изследователската дейност, изкуството ще се докажат и пред световната общественост, особено след като 2020 година е подвластна на Уран – планетата на духовното начало.

“Проблемите между политическите партии ще са изявени, наситени с омраза и недоволство заради присъствието на планетата на материалното начало Лока Фортуна в дома на асцедента.

Ще бъде изявено от властнямащите партии насъскването на народа колко вредно е управлението на България, но Меркурий и Венера няма да допуснат да бликне потока омраза, подтикващ към желание за разруха”, уточнява астрологът.

Други теории: Защо ректификацията не е точна

“Астрологията е прецизна и точна наука и затова винаги ми е болно, като чувам и чета подигравките на нейните отрицатели, при това с основание, как без да се знае датата и часът на основаване на България астролози определят нейния зодиакален знак, че и асцедента й, който е следствие единствено от часа на раждане.

Едни твърдят, че България е двоен Козирог, защото имала много планини. За други е родена в Телец с асцедент в Козирог, защото “страната ни е надарена с плодородна почва”. Въпреки че тези българи и чужденци се изявяват като астролози, ще ги нарека фантазьори”, разяснява Алена.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби