Луна отново шокира: Използвам Горан, защото е добър в леглото, но ако се огъне, го сменям веднага

loading...

 

Луна признава, че има нужда от „истински мъже“.

Луна продължава да изумява всички с признанията си. От известно време певицата има връзка с ММА боеца Горан. Изпълнителката и нейният любим мъж се запознават на сватбата на приятел, месеци преди певицата да обяви публично тяхната връзка.

Във всяко свое интервю Луна е напълно откровена, затова тя не крие, че е с Горан най-вече заради уменията му в леглото. „Това, което ми е казал Горан е, че няма официален брак и му е рано за семейство и деца. Да бъде известен и свободен, за да се докаже пред мен, е най-важното за него. Вярвам му и повече не питам. А и наистина не ме касае. Прекалено съм ангажирана, за да навлизам в битовизми. Всеки сам прави изборите в живота си и носи своята отговорност за тях.

Аз съм абсолютно свободна във всичко и мога да си позволя са избирам – с кого, кога, къде, колко време… А и ако трябва да съм докрай откровена, няма намерение да го задържам, ползвам го заради с*кса“, искрена е Луна за мъжа до себе си, пише „Уикенд“. Според певицата Горан няма да се обиди от казаното. „Защо да се обижда? Това би следвало да е комплимент за всеки истински мъж. Добър е в леглото, наистина“, казва изпълнителката.

Луна не крие, че възрастовата разлика с Горан не я притеснява. „Физическата ми възраст просто не ме касае, извън нея съм. Смешно е мен да ме състаряват, а него да го подмладяват. Заставайки един до друг, той изглежда по-възрастен от мен. Често се шегуваме с Горан, че той е на 30, а аз – на 19. Следващият ми партньор ще е още по-млад!“, споделя певицата за личния си живот.

Луна казва, че има нужда от „истински мъже“ до себе си и затова, когато силата на Горан започне да намалява, той „ще бъде подменен“. „До мен не може да застане слаб мъж“, категорична е певицата, предават от hotarena.net.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби