Охранител изнасили четири 15-годишни ученички след кражба в магазин

loading...

 

Охранител в магазин Primark в югозападната част на Лондон е хванал четири тийнеджърки да крадат различни вещи, но вместо да постъпи относно престъплението, както е задължен и се очаква, той решава да накаже виновничките по свой начин, съобщава "Дейли Мейл". Самите жертви са разказали пред разследващите, че след като 27-годишният Зия Удин ги уличил в кражбите, той ги завел всичките в складовото помещение уж за да се обсъди случая.

 Там охранителят започнал да заплашва и манипулира момичетата, че ще разкаже за случилото се на родителите им, а може дори да се обади в полицията. Също така ги наплашил, че ще попаднат в затвор за непълнолетни крадци. Охранителят Зия Удин Тийнейджърките предлагали на охранителя да компенсират щетите с пари или да работят в магазина, но мъжът „дал да се разбере“, че се интересува от друг начин. Една от жертвите казала, че „нямаше друг избор“.

Зия умело използвал знанията за „слепите зони“ на системата за наблюдение и всичко, което се случило останало зад кадър. Може би никога нямаше да се разбере за всичко това, ако не бяха колегите от мъжа, които забелязали, че той не е оформил документите за задържането на момичетата, а и също така поискал да се изтрият кадрите от търговския етаж, където се вижда как момичетата крадат вещи. Магазинът, в който са извършени изнасилванията.

 След претърсване в склада са намерени презервативи, които Удин съхранявал там. След проверка на телефона му разследващите установяват, че той е позвънил и на няколко други момичета, чиито телефони е разбрал, след като са били задържани в магазина за кражба. Мъжът е обвинен в изнасилване и насилие над непълнолетни, но самият той отрича всички обвинения срещу него. Очаква се на 19 ноември Зия Удин да бъде осъден. Превод и редакция: БЛИЦ

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби