През погледа на една камериерка: Алчни сте, превърнахте ни в бели робини

loading...

 

 

Заради това стигнахте до малцинствата – хора с ограничения си интелект, които лесно манипулирате, но те ще съсипят бизнеса ви, защото са крадливи, смрадливи и некомпетентни

В редакционната поща на flagman.bg тази сутрин пристига емоционално писмо, подписано от Елена Петкова. Дамата е на 43 години, дългогодишна служителка в сферата на туризма. Твърди, че познава практиките на хотелиерите от Бургаска област до болка, десетки пъти е лъгана, вероятно и това лято отново ще бъде измамена, но няма друг шанс, защото това е единствената й прехрана.

Тя пожела да се обърне към тях по този начин и ги призова да пазят човешкия ресурс, защото скоро нито ще има кой да им работи в хотелите, нито ще има туристи, защото те ще бъдат изгонени от некачествения персонал. Публикуваме писмото с известни редакторски корекции:

През погледа на една камериерка

Омръзна ми да слушам и чета, че по българското Черноморие няма квалифициран персонал. Няма, няма и да има, защото такъв не им е нужен. Разочарованието ми е пълно от фалшиви обяви (без имена на хотели, без възнаграждения, без работно време ) и некоректни работодатели.

Квалифицираният персонал иска полагащото му се възнаграждение за сезонна работ

Срамота – заплати от 510-650 лв. за сезон 2018 и евентуално, ако издържиш в натоварените месеци, може и да получиш 750 лв. или да ги сънуваш, както е в повечето случаи.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби