Константин призна за чувства към албанка

loading...

 

Константин не е на себе си от щастие, а причината се крие в красива албанка. Брюнетката успя да стопли сърцето на чалга звездата и той публично да признае какво чувства към нея.

Изпълнителят на "Черна роза" за първи път си позволява да бъде толкова емоционален и да признае какво чувства без да се замисля за последствията.

И преди да си помислите, че българският Брад Пит е забърсал някоя знойна красавица, бързаме да уточним, че не става въпрос за любовни искри. Константин е пленен от изпълнение на неговата балада "Болка в минути" от албанска певица.

"Поздрави на колежката от Албания! Изпълнен съм с гордост! Нищо не придава по-голяма стойност на нещата, които създавам, от това да видя, че някой е положил толкова усилия, за да научи текста, за да изпее, за да почувства и пресъздаде през собствената си душа, онова, което е открил за себе си в тези 241 секунди на изкуство, наречени “Болка в минути”, пише в "Инстаграм той".

Във въпросната балада участие с кратък рефрен има и Деси Слава, която по онова време преживяваше силно любовно разочарование и на драго сърце се навила да излее душата си в няколко реда./show.blitz.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби