Мръсните секс тайни на мъжете, за които е по-добре да не знаеш

loading...

О, да! Като го гледате такъв един всеотдаен на пръв поглед, мил, невинен и лудо влюбен във вас, готов на всичко, за да ви направи най-щастливата жена на света, хич, ама хич не се заблуждавайте!

Мъжете далеч не са това, което ни карат да си мислим, че са. Или поне повечето от тях. Всъщност, фантазиите, които се въртят непрекъснато в главите им (знаете за кои глави говорим), както и пикантни случки от живота им под завивките от миналото и настоящето, са нещата, които те никога, ама никога няма да ви признаят. Колкото и да ги питате и заливате с любопитни въпроси на тази тема, пише Dovolna.bg.

Е, това не значи, че жените си нямаме и ние своите малки мръсни тайни, но нали разбирате, темата ни тук е за… мъжете. Мъжете, по които полудяваме, без които не можем и за които се подлагаме на какви ли не естетически, хирургически, физически, и какви ли не още изтезания, за да им се харесаме. Ама, нейсе. Свят широк, мъже много, тайни… всякакви.

Повечето от тях е по-добре да не ги знаете, ама ние ще ви ги издадем:

Докато прави секс с вас, си представя друга

Хайде, честно. Колкото и да обича партньорката си, мъжът си е мъж. Трябва да е монах или евнух, за да не изпита поне веднъж-дваж сексуално привличане към друга жена. Не говорим за изневяра. Става дума за мъж, който е верен на любимата си, влюбен е в нея, държи на нея, но… от време на време неволно се оказва, милият, че е привлечен от друга дама – колежка, приятелка или просто една непозната, с която често се засича по едно и също време в метрото. Повярвайте ни, тогава със сигурност си я представя на вашето място, докато ви кара да крещите от кеф под завивките с него.

Спал е или е искал да спи с някоя своя добра приятелка

Знаете ли, че мъжете се влюбват много по-често в своите приятелки, отколкото жените в приятелите си. Повече от половината от анкетираните представители на силния пол признават, че поне веднъж през живота си са имали подобно влечение. При жените този дял е двойно по-нисък – около 27%. Иска да спи с вашата приятелка Е, тук вече нещата стават по-сложни. Колкото и неприятно да ни звучи, факт е, че близо 30% от обвързаните мъже са сексуално привлечени от най-добрата приятелка на любимата си. Ако удържи на изкушението да не прави секс с нея, то той със сигурност ще я вкара в леглото си посредством тайните си мръсни фантазийки.

Подлагал е сексуалната си ориентация на проверка

Доказан факт е, че в един или друг момент от своя живот мъжете осъзнават своята сексуална ориентация. И това се случва най-често през юношеските им години. Тогава именно според експертите младите момчета най-добре осъзнават кой пол ги привлича и ако почувстват, че интересът им е провокиран от представител на същия пол, те са готови да експериментират с него, дори и да са харесвали до този момент жени.

Тайно се надява да разбере дали си падате по друг

Мъжете имат голямо его. Когато имат половинка до себе си, те държат на нейната вярност и всеотдайност. Склонни са да изпитват несигурност, особено в случаите, когато тя е твърде привлекателна за противоположния пол. Според проучвания над 40% от мъжете прибягват до тайни методи за влизане в личното пространство на партньорките си – следят съобщенията в социалните им профили или дори плащат на приятел да ги снима, докато са на среща с приятелки или колеги.

Понякога мисли за бившата си

Момичета, има голяма вероятност спомените за бившата му половинка да не са го напуснали все още. Ще ви подскажем няколко издайнически признака, които биха могли да го издадат, че това е така. Ако той казва, че предишната му е луда или отправя други лоши думи по неин адрес – вероятността да таи все още чувства към нея е твърде голяма. Добър знак е, ако той говори за бившите си с уважение. Не е добре, ако той постоянно приказва за тях и те сравнява с предишните си партньорки. Тогава бягай! Този човек живее още в миналото си и не е готов за сериозни отношения.

Коментар с Facebook

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби