Американец се разхожда в 6000-та година, пътувал е във времето

loading...

 

Американец, който държи да остане анонимен, избира за себе си името Джон и признава, че е станал част от строго секретна програма през 90-те години на 20 век. Джон се включва в програма за изпращане и връщане от далечното бъдеще. Днес Джон твърди, че на определени места на планетата отдавна са познати технологии за пътуване във времето, но те се крият от хората. В същото време тези технологии непрекъснато се усъвършенстват.

Самият Джон пътешествал в 6000-та година. Изпратен е там със задачата да разкаже след връщането си как се променя живота на Земята след толкова време. Дори успява да направи снимка на бъдещето в 6000-та година, но отказва да я публикува. „Ще ми бъде много трудно да ви убедя, че посетих 6000 година”, разказва Джон и продължава: „Ако някой ми беше казал по-рано, че това е възможно, аз самият никога нямаше да повярвам на този човек и щях да го сметна за лъжец или луд. Но наистина се преместих толкова далеч в бъдещето. Ако само можехте да видите как се е развила технологията! Това е невероятно и извън способностите на нашия ум днес. Светът се променя невероятно”.

Към 6000 г. медицината достига такова развитие, че нашето съществуване днес изглежда изключително примитивно и нещастно. Има лек за рака, а телепортацията и пътуванията във времето са достъпни за всички. Хората могат да пътуват напред и назад във времето, оставайки невидими и не засягащи хода на историята. „Когато ме прехвърлиха от 90-те в 6000-та година, трябваше да докажа на хората, че съм извънземно от миналото и да поискам да бъда допуснат от машината на времето в онова бъдеще”, казва Джон. Хората на бъдещето ще могат да се движат свободно навсякъде из Вселената, ще стават и невидими.

Учените първо тествали машината на времето върху животни, изпращайки в бъдещето котки, кучета, маймуни и плъхове. След това преминали към доброволци, един от които е Джон. Той твърди, че още през 2028 г. технологията за пътуване във времето ще бъде огласена публично и дори ще започне използването й за търговски цели. Ще се появят първите „временни туристи” сред богатите, които за много пари ще могат да се преместват в бъдещето.

До 6000 г. правителствата ще бъдат заменени от изкуствен интелект. Той ще е по-интелигентен и по-съвършен от всички хора на планетата и ще взема най-правилните решения, ръководени от логиката, а не от емоциите. При желание всеки човек ще може да зареди собственото си съзнание в планетарния изкуствен интелект и така да живее вечно. Никакъв бунт на машини никога няма да се случи, успокоява Джон.

Веднъж по време на интервюто Джон избухва в сълзи и признава, че в бъдещето не е бил сам. Заедно с него през 6000 година е бил най-добрият му приятел, но той не успял да се върне. Според Джон вероятно за това е виновна машината на времето, но е възможно приятелят му да е предпочел да остане в 6000 година. Освен това Джон споделя, че е напълно възможно при пътуване с машината на времето човек да се раздели на атоми при опит да се върне обратно. Джон твърди, че през 90-те години, когато машината на времето току-що била изобретена, това често се случвало с експериментални животни, които били премествани само няколко минути в бъдещето. Джон се надява, че някой ден ще му бъде разрешено да използва отново машината на времето и да се върне отново в 6000 година. Това е най-голямата му мечта и надежда.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби