Плеймейтка направи скандални интимни признания

loading...

Претендентката от Пловдив за титлата “Мис Плеймейт” 2019 Габриела Христова даде откровено, интимно и емоционално интервю за show.blitz.bg.

Тя разказа как изглежда зад кулисите конкурса за сексапил. Разкри повече за конкуренцията и трудностите по пътя към короната. Габриела сподели за какво съжалява, за какво мечтае и какво още иска да постигне.

– Здравей, Габи. Знаем те като пловдивчанката, която участваше тази година в конкурса „Miss Playmate“. Ще ни кажеш ли какво беше преживяването ти от конкурса и как се чувстваш след него?

– Честно да ви кажа, това беше преживяването на живота ми. В началото на тази година се зарекох, че ще излизам извън зоната си на комфорт във всеки удобен момент и ще се замесвам в неадекватни ситуации. Изпитвах нужда да грабя емоции и новости, да преодолявам страхове и дискомфорт. След деветгодишния си брак чувствах, че трябва да “наваксам”, така да се каже, и да запечатам в младостта си забавни, скандални и леко неприлични спомени.

Аз съм майка, която е раждала естествено. Детето ми дойде по труден и болезнен начин на този свят, обаче това е някак си в природата на една жена и се случва натурално. А да завърша конкурса беше истинско предизвикателство, което ме караше да вървя против природата – моята собствена такава. Сравнението е, за да си дадете сметка колко трудно ми е било. Иначе едното няма нищо общо с другото.

Радвам се, че точно аз спечелих тази награда на публиката, въпреки че не успях изобщо да вляза в роля и да освободя сексуалната енергия, която по принцип нося и се усеща от всеки. Може би очакванията ми бяха други, а някак си ми се искаше да вмъкна цялата си индивидуалност. Но самата политика на този тип конкурси слага една рамка, в която всяко движение, всяка дума, всеки ход са ти изрепетирани и измислени преди това. За нас се грижеше екип от професионалисти: PR-и, гримьори, фризьори и спонсори.Това може би е разбираемо, защото всичко се случва в големи мащаби и много хора стоят зад проектите на „Playboy“ и за всяко нещо си има правила. Иначе би настъпил хаос. Може би не това беше моята “мръснишка” платформа, в която да почувствам себе си. Въпреки това аз успях да измъкна своите позитиви, за да се сещам с усмивка за случилото се.

– А какви бяха останалите претендентки за „Miss Playmate”? Разбирахте ли се, или имаше някакво напрежение между вас? Имаше ли някакъв момент, в който ти не се чувстваше добре?

– Ще споделя само, че нещата не са такива, каквито изглеждат отстрани. Много от момичетата, които се записват в този конкурс, започват да се взимат прекалено на сериозно – все едно това е мисията на живота им. Това лично за мен е доста нелепо. Повечето от тях са млади (непораснали) девойки, които виждат в този конкурс единствения си шанс да блеснат, за да може да ги потърсят за нещо след това. Те искат да им се случи нещо хубаво, да попътуват, да се харесат на някого. Това за мен е напрягащо и неправилно.

Аз следя доста от проектите на “Playboy” в Европа и по света. Навсякъде участничките, зайчетата и миските им са ерудирани, класни жени и девойки, които се борят за индивидуални каузи. Подкрепят се една друга и се забавляват по партитата. При нас тази година определено не беше така. (смее се)

Относно моментите, в които не съм се чувствала окей – да, имаше такива. Сега ми изплува един – когато стоях на сцената на самия финал и чаках да ни наградят. Това беше може би най-некомфортното нещо, лично за мен – да бъда оценявана от хора, които не ме познават и са видели само няколко снимки и движения.

– Кажи ни малко повече за бъдещите ти планове. Ти живееш в чужбина, в аристократична Виена. “Miss Playmate” и новите ти ангажименти и предизвикателства ще се отразят ли на решението ти дали да останеш да живееш там, или да се върнеш в България?

– На този етап детето е приоритет номер едно в живота ми. Сега ходи на предучилищна, а догодина ще е първокласничка. Не мисля да обърквам бъдещето ѝ и да я връщам назад. Смятам обаче да пътувам доста. Мисля в месеца поне два пъти да си идвам до България,за да си върша ангажиментите. Професионално все още нямам ясна визия как искам да се развивам, понеже имам голям избор и не знам на този етап как да се възползвам максимално от всичко, което ми се случва. Трябва ми време, за да измисля нещата и те да започнат да се случват по най-оптималния начин за мен и дъщеря ми.

– Личи си, че си добра майка. Споменаваш дъщеря си доста често. Мислиш ли, че действията ти към днешна дата и това, че имаш голи фотосесии, биха се отразили по някакъв начин на бъдещето ѝ?

– В моя род всички жени са (били) силни, независими и отворени. Смели и доста диви. Мисля, че детето ми ще ме разбере, а и не само тя. Хората, които ме познават, знаят, че няма нищо пошло в това, което правя –каквото и да е то. Сексът и еротиката са част от природата на човека, а специално за жените са средство да привлекат партньор, семейство, доходи, внимание.

– А имаш ли си партньор в момента и ако да, той как приема всичко това?

– Хм, да кажем, че си имам стабилна подкрепа от мъжка страна. Личните отношения вече не смятам, че трябва да се коментират поради най-различни причини. Както вече казах, хората по никакъв начин не са задължени да разбират действията ми. Затова и не съм тръгнала да опровергавам тези, които не ме разбират. Всеки, който ме е усетил като човек и личност, както и като енергия, нека си прави собствени изводи.

– Като за последно искам да те питам какво те вдъхновява да живееш живота си по този начин и да бъдеш това, което си? Съжаляваш ли за нещо?

– Аз се вдъхновявам от много неща, защото съм прекалено любознателна. Имам познания в сферата на фотографията, на туризма, на маркетинга, на здравословното хранене, на психологията. Дори смея да твърдя, че имам познания и в сферата на медицината, даже повече от някои наскоро дипломирали се лекари. При мен нещата се случват с лекота, защото имам желанието да знам и да мога сама, а не защото търся някакви финансови облаги и материални придобивки. Изчела съм сума ти книги, литературата ме влече особено –романите, съвременната проза, класиките.Гледам документални филми, например за Втората световна война. Чета биографии на най-различни личности от историята и не само.Шарено ми е. Вдъхновение черпя от всичко – от живота, историята, културата, а най-вече от хората.

В живота си не съжалявам за нищо. Може би съжалявам единствено за това, че по-голямата част от жителите на нашата планета Земя са така повърхностни и вглъбени в себе си и проблемите си, че нямат данните и съзнанието да бъдат по-отворени.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби