Валери Симеонов: В България никой не обича хората с характер

loading...

“Моите действия винаги са продиктувани от определени задължения и необходимости. Имаше решение, след като три месеца отказвах, от групата ме номинираха и задължиха да заема поста зам.-председател на парламента.

Ако човек се съобразява чие недоволство ще предизвика, то този човек е по-хубаво да стои вкъщи, защото няма да постигне нищо живота“, това заяви бившият вицепремиер нов зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов пред журналиста Сашо Диков в кулоарите на парламента.

Сашо Диков изрази мнение, изказано на глас пред Симеонов, че след думите му по адрес на майките на деца с увреждания, то лидерът на НФСБ не би трябвало повече да заема високопоставени постове в политиката. Валери Симеонов от своя страна отговори така “Аз не мисля като Вас. Имате си право на Вашето мнение.Трябва да се съди за един човек по делата му, а не какво е казал. Важно е какво е свършил човек. Аз напускайки вицепремиерския пост, оставих зад себе си една ограда между България и Турция. Имам лична заслуга за това. Създал съм много сериозни облекчения на хотелиерския бизнес. Сериозни връзки с българите в чужбина съм оставил след себе си.“

“В България никой не обича хората с характер“, заяви още Симеонов.

Запитан от Диков за общото им предложение с Менда Стоянова от ГЕРБ, касаещо мерки срещу онлайн платформи като Booking и Airbnb, Симеонов отговори така: “Предложението се изопачава, както и парламентарната инициатива. Същите неща се развиват в ЕС като цяло. Срещу Airbnb.

Симеонов даде примери с Париж и Амстердам, където според него се налагат санкции на Airbnb.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби