Френско момиче - копие на Ванга

loading...

Обявената от руските медии за наследничка на баба Ванга се появи, след като дълго време се твърдеше, че е починала. Момичето се казва Каеде Убер и живее в Монпелие, Франция.

За невероятните прилики между не я и българската пророчица бе разказано в огромен репортаж по руската телевизия НТВ. Сходствата между Ванга и Каеде били невероятни - както българката, така и малкото момиче почва да губи зрението си. Жестовете на Каеде са като на баба Ванга. Малката французойка може да лекува другите, но не и себе си.

По подобие на родната пророчица и девойката вижда духове, но се страхува от нощта, тъй като виденията й са най-силни. За момичето, за което се твърди, че е наследило дарбата на петричката гадателка и може да предсказва бъдещето, се заговори през 2011 г., когато тя е на 7 г. Тогава специалисти се захващат с изучаването на феномена на Каеде Убер. Говори се, че тя ще бъде заведена в Русия, за да се подложи на поредица научни изследвания за паранормалното и да се разкрие дали наистина е общувала насън с Ванга, както твърди самата тя.

Година по-късно се твърди, че момичето е загинало в катастрофа и повече никой не чува за нея. Това продължава допреди броени дни, когато от руската телевизия успяват да открият детето и да направят дълъг репортаж за Каеде. Оказало се, че детето само поискало да се скрие.
 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби