Благоевградчанин разшири панелка на 3-я етаж с гарониера, долепена до балкона

loading...

 

Блок в Благоевград успя да шашне по-рано днес Аделина Радева и Виктор Николаев. Двамата водещи останаха в ступор от гледката и дори започнаха да разсъждават дали зрителите им не ги мамят. "Синът на съседа се ожени и се наложи разширение. Така е озаглавена снимката", поде Николаев, а след секунди се шашна.

"Това не може да е в Благоевград, щях да го знам! Абе, наистина ли това е в Благоевград, много се впечатлих", непрестанно цъкаше той. "Инженерна мисъл, всеки може да почерпи опит. Важно е всеки да има периметър и лично пространство", добави след секунди Николаев.

"Аз се чудя на тази широкоскроена тераса. Може би трябва да се остъкли. Според мен има място за мезонет, може да се направи едно таванско", отвърна му Радева. Николаев продължи да се вайка: "Ама, каква е тая безотговорност първия и втория етаж да не си го напълнят с тухли", зачуди се с насмешка той.

Виктор апелира, ако още някой се е натъквал на този невероятен блок в Благоевград, да му изпрати снимки, защото умът му не побира как това нещо може да е именно в България.
 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби