Ева Веселинова пусна СНИМКА без горнище, а Ники Кънчев…

loading...

 

Русото изкушение на „На кафе“ Ева Веселинова нагорещи страстите до червено в мрежата само с помощта на една снима.

На летния кадър ексрепортерката от „Господари на ефира” развя гола гръд. Ководещата в „На кафе” прикри факта, че е само по монокини, но водещият Ники Кънчев веднага се пошегува с това.

На снимката от Гърция се вижда, че Ева е само по долната част на банския си костюм, а горнището определено липсва. За да скрие гърдите си тя е сложила пред тях книгата „В дворците на Кносос” на Никос Казандзакис. Към снимката Веселинова написа:

„Четенето на книга на 1 метър от морето, под нежните лъчи на слънцето, е любимото ми занимание! Тази година отбелязвам така 24 май – Ден на българската просвета, култура и славянска писменост. Искам да ви кажа, че няма значение в коя част на света се намирате, важното е да не забравяте, че сте българи – един от малкото народи със своя собствена азбука от хилядолетия! Днес съм в Гърция и избрах да прочета „В дворците на Кносос“ на Никос Казандзакис и да подкрепя „Модерно е да се чете“! Честно казано не знам дали е модерно, но наистина е прекрасно да познаваш толкова много светове, освен този, който те заобикаля. Включи се и ти в кампанията като тагнеш @modernoedasechete (както в публикацията така и на снимката), докато четеш книга там, където обичаш да го правиш!”.

Ники Кънчев обаче написа следното под статуса ѝ, придружен с горещата снимка: „А банският ти модерен ли е? Казандзакис, ако знаеше какво закрива би се отдръпнал…”.

От своя страна Ева му отвърна: „Ники, не е модерен, но си е на мястото”.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби