Феновете полудяха! Черни новини за за голямата Лили Иванова заляха новините

loading...

Тръгна черен пазар за концертите на Лили Иванова

Всички места за трите дати са заети

Концертите на мегалегендата Лили Иванова в НДК са разпродадени, а фенове, забавили се с резервациите си, вече "налазиха" черния пазар и са готови да купят място и за 200 лева. Зала 1 ще се пука по шевовете и на трите дати - 8, 9 и 10 декември, сочи справката на колегите от Lupa.bg. Билетите се търгуваха между 50 и 180 лева, но по наша информация от няколко дни е започнал алъш-вериш на черния пазар.

Така средният клас пропуски за концерт на гранддамата на българската естрада - от 80 лева, се продават за цели 200. В сайтовете за обяви, както и в социалните мрежи, са пуснати и билети за по 100 лева, при оригинална цена, определена от примата - 50. Последният редовен билет за третата дата - 10 декември, бе изкупен за 80 лева рано сутринта във вторник.

А закъснели фенове загряха телефоните на Билетния център с питане дали няма да има допълнителна дата и с молба, ако някой все пак върне хартийката си, да им се обадят, за да заемат веднага неговото място.

Лили беше първата българска певица, която се осмели да направи концерт в „Арена Армеец“ в края на 2012 година. Тогава Лиленце-Пиленце събра 15 000 души в залата на булевард „Асен Йорданов“. Тя пя три часа на живо, а пословичният й перфекционизъм не остана скрит. От изявата си иконата спечели близо 1 милион лева.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби