Борисов "отряза" още една глава и огласи страхотни икономически новини

loading...

 

Министърът на околната среда Нено Димов, шефката на регионалното ведомство Петя Аврамова и икономическият министър Емил Караниколов разкриха в началото на министерския съвет какво се случва с водната криза в Перник. 

  „Тя сигурно от 50-60 години не е пипана тази система?“, разгневи се премиерът Бойко Борисов. [Бойко Борисов, Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ] Преди да коментира случващото се в Перник той попита регионалната министърка: „Чистите ли навсякъде?“.

От своя страна тя поясни, че цялата налична техника е по пътищата на България и чисти снега. „Трябва да имаме ясна стратегия за безводието. Дай Боже да вали сняг постоянно. Ще го чистим, за да напълни язовирите. Преди имахме проблеми с наводненията, а сега с безводието“, допълни Борисов. 

„Когато направим грешка я понасяме по един начин. Затова освобождаваме Ирена Соколова като областен управител на Перник и назначаваме Емил Костадинов“, отсече премиерът.

Борисов съобщи и други важни икономически новини. „Преди дни Meждyнapoднaтa peйтингoвa aгeнция Standard & Poor's повиши кредитния рейтинг на България, а днес са повишили кредитния рейтинг и на София. От днес столицата има най-високия рейтинг на всички столици на Балканите. Това го подаряваме на нашите критици. Когато те постигнат тези резултати, то тогава още по-внимателно ще им слушаме критичните бележки“, каза Борисов.
 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби