Феноменът Аида чисти родова карма и помага в спорове за имоти

loading...

Аида Марковска е холистичен терапевт и мотивационен оратор, човек с богат опит в холистичния подход към здравето на човека. Рейки учител и преподавател в повече от десет различни енергийни и езотерични системи.

Завършила е образцовата математическа гимназия в Пловдив и е магистър от Факултета по математика и информатика на СУ “Св. Климент Охридски”. От 2010 г. се занимава с изследване на родовата съдба, трансгенерационна терапия и изчистване на родови програми. Провела е десетки семинари за рода и законите на рода в Пловдив, София, Кърджали, Карлово, Бургас, Стара Загора, Самоков, Варна, Габрово, Трявна, Казанлък и други.

По нейни думи тя помага на хората да преобърнат лошата си карма, да преборят здравословни проблеми, да уредят спорни имоти и наследства, да започнат нов живот с нови партньори, да имат деца след дълго чакане. Тя обяснява, че почти всичко, което ни се случва, се дължи на действията на предците си. Според Аида голямо значение има дали роднините ни в миналото са правили аборти, ако не можем да имаме наследници. Също така е важно дали са имали безразборни връзки, ако не успяваме да срещнем дълго подходящия партньор.

„Нашите предци, родът от който произхождаме, са носители на родовата енергия, която ни е необходима, за да можем да се осъществим в живота. През баща ни и през майка ни идва енергията за развитие, енергията за осъществяване, енергията за утвърждаване“, обяснява рейки специалистката. Тя допълва, че името на човека е особено значение. „Когато децата носят име, което е било използвано и в миналото в един род, те надграждат родовите традиции. Да развият рода в новото време, в което са родени. Ако родителите са кръстили детето си с име, което не е типично за рода, тогава е важно да се разбере от какви родови драми или травми искат да го спасят. Името налага определено поведение или действие от детето. Например Стоян, Стоянка, Запрян – да се застопори на едно място, да оцелее и да продължи да живее“, казва Марковска.

Според нея всеки човек има по 4 имена, като не става дума за име, презиме, фамилия. Първото име е онова, което родителите дават. Например Петър. Второто име е свързано с обществената нагласа към човека – Хитър Петър, Глупав Петър, Черен Петър. Третото име е онова, което Творецът му е дал. Това име се изразява чрез дарбите и талантите, с които всеки един от нас се ражда. Четвъртото име е онова, за което ние цял живот работим да подплатим с авторитет, достойнство, чест. Тези качества ние завещаваме и на поколенията след нас.

Аида разкрива и че датата на раждане също играе много голяма роля в съдбите ни. „Ако едно дете се роди на дата близка до датата на раждане на неговите родители, баби или дядовци, значи между тях има определена кармична връзка. Вероятно това дете ще трябва да продължи в този живот делата на своите предшественици, около чиято дата е то е било родено“, споделя рейки експертът.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби