Ужас! Български шампоан съсипа уникалната коса на момиче

loading...

 

Фризьорка от Сандански показа шокиращи снимки на нейна клиентка във фризьорския салон. От публикацията в социалната мрежа стана ясно, че младата жена е съсипала красивата си коса, след като се изкъпала с български шампоан. Дългата й плътна коса след употребата на шампоана се слепила и се качила буквално на тила.

Потърпевшата е млада майка. Тя изпаднала в силен шок, след като не могла по никакъв начин да разплете косата си.Потърсила за помощ фризьорката Диди Динева, която три дни се мъчила със специални маски и мазила да се справи със съсипаната й коса.

"Миналата седмица моя клиентка ми звъни изключително шокирана от нещото, което й се случва. Купува си шампоан против пърхот, препоръчан й от познати! Съответно решава да го използва. Нанася шампоана върху ръцете си, при което й прави впечатление, че лепне, но въпреки това го нанася върху косата си", пише фризьорката във фейсбук.

"Последствията са меко казано ужасяващи за косата й, очите и скалпа! Най-засегната остава косата на клиентката ми", добавя Диди. По думи на фризьорката клиентката й е с разбита психика. Диди четири дни се мъчила с косата на жената.

"Постигнахме цяло чудо, има щети огромни, отрязах две огромни топки, които нямаше как да разреша. На снимката обаче съм скрила дупките с част от здравата коса. "Бъдете изключително внимателни какво купувате! Предстои да си търси правата!”, заключи фризьорката.
 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби