18-г. Кристина се напи зверски на купон в Дупница и стана страшно

loading...

 

18-годишна ученичка се напи на имен ден и се озова в болница. Кристина К. е докарана с линейка в Спешен център – Дупница след Никулден в 2,50 ч. в събота сутринта в пияно състояние, пише струма.бг. Момичето било на имен ден на младеж от нейното обкръжение.

Кристина не е любител на алкохола, но за да не изостава от компанията, се включила в честите наздравици. След няколко чаши твърд алкохол й прилошало, пребледняла, оплакала се, че я задушава в областта на сърцето. Стреснати, младежите от компанията потърсили лекарска помощ на тел. 112. На място пристигнал екип на Спешен център, който след преглед закарал девойката в кюстендилската болница, тъй като в Дупница и в двете болници няма такава клинична пътека за натравяне.

Състоянието на Кристина не било толкова критично, но лекарите решили да я транспортират в болнично заведение с цел превенция, ако се задълбочи процесът. От Спешен център – Дупница съобщиха, че подобен случай с алкохолно натравяне на ученици не е имало след закриването на летния сезон в заведенията в парк “Рила”, където бяха регистрирани серия от случаи на тежко напиване на непълнолетни деца.

Тогава се наложи кметът на общината Методи Чимев да издаде специална заповед да не се сервира алкохол на ученици в заведенията, със заплаха за тежка глоба за нарушителите.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби