Прегледайте своя чудесен хороскоп за днес 10-ти декември! От БРАДВА.БГ ти желаем чудесен ден

loading...

 

Овен

 Денят е много приятен и всичко ще се нарежда чудесно. А и някакви пари ще се появят изневиделица. Астрологията твърди, че вторник е щастливият ден на Овните, време е да го потвърдите.
    
Телец

 Околните няма да са особено благосклонни към вас днес и вината знаете чия е. Опитайте да надмогнете чувствата си, не позволявайте да ви объркват живота още повече.
    
Близнаци

 Днес може да си позволите дребно мошеничество, но не се увличайте. Дори да не ви хванат, знаете, че правите нещо нередно от човешка гледна точка.
    
Рак

 Днес ще сте доста енергични и ще отхвърлите много от нещата,които сте си планирали. Студеното време може да ви окаже от разходки, но излзте поне за малко да подишате свеж въздух. Към обяд може да ви подесат такава изненада, че да ви шашнат.
    
Лъв

 До обяд ще сте трудно адаптивни и доста разсеяни, изобщо няма да сте наясно какво точно да правите. Но пък след обед ще ви “просветне” така да се каже и ще тръгнете да изпълнявате плановете си.
    
Дева

 Малко нервен е днешният ден и това определено ще наруши спокойствието ви. Изненадите, които често ви стряскат, днес ще ви съпътстват едва ли на всяка крачка. Май трябва да сте по-приспособими.
    
Везни

 Голямо чудене ще се чудите днес, а това може да ви струва скъпо. Не се доверявайте на случайни хора по въпроси, свързани с кариерното ви развитие.Всякакви врачувания са противопоказни.
    
Скорпион

 Излишното философстване определено няма да ви помогне да се справите с преките си задължения. Най-добре запрятайте ръкави и действайте, не очаквайте всичко да стане с вълшебна пръчица.
    
Стрелец

 Успешно ще е общуването ви с хора от други култури. Днес жадно ще поглъщате информацията, която долита до ушите ви. Внимателно се отнасяйте с хладния въздух, защото това може да доведе до болки в кръста.
    
Козирог

Денят е доста забързан и трябва да внимавате езикът ви да не е по-бърз от мисълта. Колегите може да ви сюрпризират неприятно и да провалят плановете ви.
    
Водолей

Не може да се Царе сте на добрите намерения,но в повечето случаи оставате само дотам.Опитайте да погледнете трезво на нещата, без излишен оптимизъм,просто пресейте фактите.
    
Риби

 Гледайте до обяд да отхвърлите задачите, които сте поели и след това се отдайте на нещата, които обичате. Ще се почувствате истински обичани и ценени и това естествено ще поддържа доброто ви настроение.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби