ЕВАКУАЦИЯ! Затвориха "Цариградско шосе" в София! Вой на сирени, изтича газ и всеки момент ще

loading...

Водач на автомобил се е врязъл в газошото депо на голчма бензиностанция на столичното "Цариградско шосе". Поради изтичане на газ бензиностацията е евакуирана и на място има много пожарни и полицейски екипи, движението е отцепено и в момента се предприемат мерки за излолине на изтичането на газ, узна bradva.bg. Като по чудо няма жертви и пострадали.

Огромно задръстване се е образувало, вследствие на инцидента, като колите пъплят едва-едва, става ясно от снимки, които се появиха в социалната мрежа Фейсбук.

Столичани не спират да качват кадри, които онагледяват кошмара, който се случва в посока изхода на града. А все още не е дошъл час пик. 

От снимките се вижда, че локалното платно е задръстено от автомобили. Полицаи отбиват движението и не допускат преминаването на коли по моста. 

Движението на превозни средства в района на 4-ти километър е преустановено заради катастрофа и изтичане на газ на бензиностанция близо до спирката на Окръжна болница.

На мястото са изпратени пожарни. Изтичането на газ все още не е спряно. От пресцентъра на МВР съобщиха, че сигналът за лек автомобил, ударил се в устройство за зареждане с газ на бензиностанция в ж.к. „Младост“, е получен към 14:15 часа.

 При инцидента няма пострадали, но заради опасността от изтичане на газ, към мястото са насочени четири екипа на столичната пожарна и районът е заграден.

Спряно е движението за леки автомобили в локалното платно към „Младост“, както и по „Цариградско  шосе“, посока изход в участъка от 4-ти километър до разклона за бул. "Брюксел".

В посока центъра движението не е ограничено. Предприети са действия за обезопасяване на района.
 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби