Дълбока пропаст зейна в София и погълна стълб, коли висят на ръба

loading...

 

Огромна пропаст зейна пред кооперация на ул. "Шарл Шампо“ в столичния кв. "Манастирски ливади". От публикация, която се появи в едноименната фейсбук група става ясно, че е паднало укрепването на един от строежите в района. "Ако някой си познава колата, са я маха от там - има опасност да падне долу.

Тече много вода и има вероятност да се срутва още от стената", предупреждава живуща в района. Инцидентът е станал по тъмна доба, около 5 часа тази сутрин. Паднал е и електрически стълб, а няколко автомобила са били на косъм да го последват. На мястото е пристигнал и полицейски екип.

За щастие, инцидентът се е разминал без пострадали. "Въпрос на време беше...Половината Манастирски ливади и Гоце Делчев са върху вода и това се знае от край време, само че разрешителни за строеж продължават да се издават в тиражи като лотарийни билети...", гневи се фейсбук потребител. "Не само колите... И блокът ще иде в дерето,ако не се вземах бързи мерки", коментира друг.

Към 8 часа тази сутрин обектът е посетен зам.-кмета по строителството на район "Триадица". По думите на районния кмет, причините за аварията са много. "Токът и водата са спряни, районът е отцепен с ленти, предприети са действия за изпомпване на водата. Проверяваме и документите на строежа, сезирали сме и строителен контрол. Ще посетя обекта и до края на деня ще качим информация в официалната страница на Триадица", съобщава в групата Димитър Божилов.

 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби