Томислав Дончев за думите на Борисов за Радев: Защо отнемате правото на премиера да бъде емоционален

loading...

 

Зам.-министър председателят Томислав Дончев коментира в „Здравей, България” по Нова Тв напрежението между Бойко Борисов и Румен Радев.

„Това е все едно, да кажа, че Виктор и Ади не си вършат работата. В Сутрешния блок те фъфлят и силно ме съмнява, че единият от двамата е корумпиран.

Хубаво е да има здравословно напрежение между институциите. Ако всичко е черно, няма за какво се хванеш.

От цялата тази работа мога да извлека две неща – първо, тоталната политическа ненавист към правителството, което е вид позиция.

И второ, изявеното и скрито желание на г-н президента да бъде конструктор на нещо като новата тройна коалиция.”, заяви Дончев.

Последва директен въпрос към него от Виктор Николаев – как ще коментира думите на Борисов, че Радев е двуличен и озлобен човек.

На този въпрос Томислав Дончев отговори като дипломат: „Да флиртуваш с хейтъри, е опасна технология в дългосрочен план. Ако се случи да храня звяра, той първо ще се умилква, а после не е ясно дали няма да изяде теб.

Защо отнемате правото на премиера да бъде емоционален? Ако направи някой подобен коментар за вас двамата, и вие ще реагирате емоционално. В политиката има страст и емоции.”

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби