Огромна трагедия! Лекар каза на момиче, че има обикновен грип, но то си отиде само след три седмици

loading...

Ученичката Ариана Делфс внезапно започнала да изпитва ужасяващо главоболие. Лекарите й казали, че не е нещо сериозно и поставили диагноза - грип. 

Три седмици по-късно момичето умряло от мононуклеоза в адски мъки.

Ариана живеела с родителите във Флорида. Когато не се почувствала добре, отишла на лекар. 

"Признаците й бяха такива, все едно е настинала, втрисаше я и я болеше главата непрекъснато", разказва пред New York Post бащата на Ариана Марк.

Лекарите, обаче, не открили нищо сериозно, направили й няколко теста, всички се оказали отрицателни и я пратили да се лекува вкъщи с мнението, че вероятно се касае за грип. 

Три седмици по-късно на Ариана й прилошало и започнала да повръща. Родителите се уплашили, че може да е нещо сериозно и решили да я закарат в болница.

Състоянието на младото момиче бързо се влошавало и там то престанало да усеща краката си. Лекарите си помислили първоначално, че може да получава удар, затова я преместили в неврологията. Състоянието й така и не се подобрило. 

"Говореше неразбираемо. По това време вече ни беше ясно, че се случва най-лошото, казва съкрушеният баща. Накрая лекарите му казали, че детето му страда от мононуклеоза. Но вече наистина било прекалено късно и организмът й бил на границата на смъртта. 

Мононуклеозата е заболяване, причинено от вируса на Епщайн – Бар. Инфекцията може да бъде асимптомна или да протече с висока температура,  главоболие, отпадналост, ангина или фарингит.

"Мозъкът й беше отекъл до такава степен, че вече не можеше да функционира. Тогава решихме, че ще пуснем дъщеря ни да си отиде, за да не се мъчи", признава бащата. 

Родителите взели тежкото решение да не реанимират дъщеря им и тя си отишла за часове. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби