Тази уникална рецепта за пача чорба ще стопли зимните ти вечери

loading...

Необходими продукти:

2 свински крачета

1 свинско ухо

1 свинска опашка

1/2 чаена чаша прясно мляко

1 яйце

1 супена лъжица брашно

1 чаена чаша кисело мляко

черен пипер, лют червен пипер, чесън, оцет и сол на вкус

Начин на приготвяне:

Измитите субпродукти се заливат със студена вода, слагат се 10 зърна черен пипер, посолява се на вкус и се вари до готовност. Изваждат се и се обезкостяват. На ушите се отстранява и изхвърля хрущялната част. Месото се нарязва на дребни парченца. Бульонът се прецежда, прибавя се към него прясното мляко и се оставя да кипне. Нарязаното месо се връща в кипящия бульон. Поднася се със счукан чесън, оцет, млян черен и лют червен пипер на вкус. По желание пачата може да се застрои и с варена застройка от кисело мляко, яйца и брашно.

Пачата може да се приготви само от свински крачета, без останалите субпродукти. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби