Спиращи дъха кадри взривиха мрежата! НЛО кръжи над вуклкан (ВИДЕО)

loading...

Преди дни в Мексико за пореден път през последния месец изригна лава от вулкана Попокътепетъл. Представеното тук видео е свързано с друг мексикански вулкан със сравнително по-малка активност – Колима.

Понякога вулканът Фуего също се нарича Колима, макар да са два различни кратера от мексиканския вулканичен пръстен.

Видеото е от камерите, които извършват постоянно видеонаблюдение на кратерите на Колима и Попокътепетъл. Тези камери периодично показват как в кратерите влизат или излизат неидентифицирани летящи обекти, или как НЛО дълго кръжат около вулканичните шапки. Независимо от стотиците минути със записи на НЛО в най-различна форма, цвят и големина, все още властите и учените се правят, че не ги забелязват, пишат в социалните медии изследователи на темата за неидентифицирани обекти и извънземни същества.

Видеото по-долу показва как поредното НЛО се върти над вулкана Колима. То обикаля кратера, след това слиза надолу, след което отново се издига. Не е ясно какво прави тази светеща топка. Според някои появата й е сигнал, че предстои поредното избухване на вулкана. Това предположение се базира на факти от другите кратери по мексиканския вулканичен пръстен, около които почти задължително се забелязват НЛО-та преди изригване на лава.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби