Каква ще е 2020 г. според предсказанията на Нострадамус

loading...

Мишел дьо Нострадам, известен като Нострадамус, е предсказател, лекар, алхимик. Мнозина го смятат за най-великия пророк на Земята. Той е живял през XVI век във Франция.

Пророкът е оставил след себе си завоалирани описания на предстоящи събития. Каналът “OMG Facts”, цитиран от Дарик, разказва за някои от предсказанията за 2020 г.:

Трета световна война

Нострадамус предсказва сериозен конфликт през 2020 г. и по-точно – Трета световна война. Тя ще вземе много животи и ще предизвика много разрушения. Въпреки това мирът ще се роди изпод руините. Това обаче ще се случи чак през 2025 г.

Религиозен екстремизъм

Третата световна война всъщност ще е резултат от религиозен фундаментализъм в някои части на света. Той ще прерасне в терористични атаки, които ще провокират международни конфликти.

Наводнения и урагани

Пророкът е предрекъл, че Земята ще е под вода. Ураганите ще станат още повече, а някои части на Европа ще станат сериозни наводнения.

Климатични промени

Според Нострадамус небето ще се отвори и ще ни изгори с високите си температури. Нови пожари в амазонските гори ще са само началото на голямо разширение на дупката в озоновия слой.

Медицински прогрес

Според предсказанието животът на хората ще се удължи значително, а столетниците ще са много повече.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби