Астрологът Павел Глоба: Само на 2 зодии ще им провърви в любовта през 2020 г.

loading...

 

Телец 
За Телец 2020 година ще бъде благоприятен период за любовните отношения. Представителите на този зодиакален знак ще бъдат погълнати от приятни чувства и романтика. 

Астрологът Павел Глоба не предвещава сериозни проблеми и конфликти в личния им живот. По думите му е по-добре да използвате втората половина на годината, за да търсите половинката си, защото това време ще бъде най-подходящо за романтични срещи и началото на една връзка. 

Щом намерите „своя“ човек, то бъдете сигурни, че отношенията ви ще бъдат спокойни и хармонични. 

Дева 
2020 година ще донесе на Девата стабилност и щастие в личните отношения. Тези представители на зодиака ще бъдат погълнати от романтични чувства и емоции, а животът им ще бъде изпълнен с взаимна любов. 

За свободните хора от тази зодия годината на Белия плъх ще бъде белязана от късмет в романтичното им търсене. Те ще бъдат отворени за нови запознанства и чувства, а възникналите симпатии ще бъдат взаимни и ще донесат много положителни емоции. 

За тези, които са в двойка, тази година ще бъде добър период за извеждане на отношенията и извеждането им на ново ниво. Партньорите ще бъдат убедени в чувствата и надеждността един към друг, така че нищо чудно най-накрая да решат да узаконят връзката си. / jenata.blitz.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби