Защо „пребиха“ Джулиана Гани?

loading...

Лицето на Джулиана Гани е неузнаваемо. От красивия ѝ лазурен поглед няма и следа. Очната линия е размазана под напиращите от очите ѝ сълзи, а струйки кръв се стичат от устните и разбития ѝ нос.

Не. Гани не е поредната жертва на насилие, за което свикнахме да чуваме почти ежедневно. И слава богу! Причината „Мис Силикон“ да изглежда по този стряскащ начин е желанието на силиконката да покаже съпричастност към малтретираните от партньорите си нежни половинки. С това пловдивчанката ясно изразява и своята позиция по отношение на насилието над жени под каквато и да е форма.

Снимките са инсценировка, а за максимална реалистичност бившата брадърка е гримирана от професионалист. „Да не си помислите, че приятелят ми Илиян ме е набил“, пояснява пред „България Днес“ Гани. „Гримирах се така, защото виждам как стотици жени са пребивани жестоко от мъжете си. И изглеждат по този начин. Тях ги е страх да се показват навън. Стоят си кротко и чакат поредния ден, в който да бъдат ошамарени“, допълва тя.

Джулиана разкрива още, че самата тя познава много жени, които живеят под един покрив с насилника си и се страхуват да се опълчат срещу него. „В много семейства има проблеми. Но с бой не е начинът те да се решат... Жените трябва да са силни. Да си признаят, че са тормозени. А не да живеят в страх“, призовава плеймейтката.
 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби