Най-щастливият ви ден за 2020 г. според зодията

loading...

Вижте кой е той

Ето и кой ден от новата година ще донесе най-много късмет и щастие на всеки от зодиакалните знаци.

Овен - 1 октомври

Този ден ще е весел и пълен с любов за вас, ще се забавлявате, ще усетите подкрепа и обич от семейството, половинката и приятелите. Ще сте много позитивни, енергични, весели и ще имате романтични преживявания.

Телец - 8 март

Много ползотворен ден за Телците. Тогава те ще могат да постигнат всичко замислено, целите им ще се осъществяват и ще имат късмет в кариерата или училище. Може тогава да са на екскурзия или да опитат нещо ново.

Близнаци - 7 август

Чудесен ден за финансовото ви състояние и кариерното развитие. Тогава ще разберете колко много пари сте спестили или ще получите някаква парична печалба или наследство. Възможно е да ви повишат или да намерите мечтаната работа.

Рак - 14 декември

Раците ще трябва да изачакат почти до края на годината за най-щастливия си ден. Но той ще бъде наистина невероятен - пълен със забавления, романтика, смях с добри приятели. Може тогава да задълбочат връзката с партньора.

Лъв - 6 септември

Вълшебен ден, изпълнен с любов и романтични преживявания! Тогава Лъвовете ще се чувстват перфектно в кожата си, ще са благодарни за хора, които имат до себе си, ще са много уверени. Възможно е да отидат на първа среща или да се запознаят с прекрасен човек.

Дева - 25 август

Кариерата им е в застой в началото на годината, но в края на лятото нещата отново потръгват. Ще постигнат много успехи и ще се радват на стабилност. Учениците ще сбъднат своя мечта и ще получат възможност да реализират свой проект, без ни най-малко да очакват.

Везни - 7 февруари

Денят на влюбените ще дойде при вас със седмица по-рано. 7 февруари ще е магичен, изпълнен с любов и положителни емоции. Везните ще се почувстват като известни личности, всеки ще ги обсипва с внимание и комплименти. Чакат ги романтични изненади от любимия, както и парични печалби.

Скорпион - 3 октомври

Отбележете си този ден в календара, със сигурност ще го помните дълго. Ако търсите любовта, тогава ще срещнете своя човек или ще задълбочите връзката с партньора. Ще сте истински щастливи и влюбени. Може тогава да смените професията и да постигнете своя мечта.

Стрелец - 15 декември

В края на годината е, но именно тогава за вас започва нов период. Период, които се характеризира с промяна във връзките и отношенията. тогава ще осъзнаете какво искате, ще научите истината за хората около вас, ще започнете да се цените и обичате повече. Ще имате много енергия.

Козирог - 20 февруари и 28 март

Вие ще сте истински късметлии през годината! 2020 е много хубава за вас. Ще запомните тези 2 дни с невероятния късмет, които ви съпътства. Ще сте емоционално стаблини, ентусиазирани, енергични, амбициозни. Ще виждате доброто в живота си и ще осъзнаете колко ценни хората има до вас.

Водолей - 31 март

Прекрасен ден за сбъдване на мечти! Тогава ще сте достатъчно смели да се впуснете в преследване на целите си, да заявите мнението си, да постигате мечтите си. Ще имате късмет в работата и училище и ще промените нещо, което отдавна не ви харесва.

Риби - 5 декември

Този ден ще е изпълнен с любов, изкуство, творчески занимания и сбъднати мечти за Рибите. Те ще превърнат фантазиите си в реланост и ще си поставят нови цели. Ще създадат специална връзка с човек до тях и ще усетят тръпката от любовта. Ще са много енергични и ще творят.

Източник: Teenproblem.net

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби