Годишен хороскоп за 2020 година

loading...

За вас предстои хубава година, изпълнена с радости и професионални постижения. Разбира се, няма да липсват и трудности, но те ще са преодолими с малко повече усилия.

Усмихнете се. 2020-а е година на новото или на новаторското. Ето какво ще ви предизвика да започнете начисто в бизнеса, сменяйки изцяло посоката на движение. Други ще стартират нов бизнес или просто ще сменят работното място. Бъдете внимателни с агресията, която и през тази година ще е най-слабото ви място. В личен план бъдете малко по-внимателни. Годината ще ви заслепи с хилядите си възможности, но и ще ви направи по-егоистични, по-себични и вгледани в себе си. За да получавате, знаете, първо трябва да се научите да давате. Свикнете с този принцип.

ТЕЛЕЦ

Творческо вдъхновение

Новата 2020 година за вас предвещава развитие в домашния, семейния и интимния живот. Този път по-малкият акцент е върху професионалния ви живот. За вас това е година, обагрена в лъчите на Уран, Слънцето и Венера. В комбинация тези планети допринасят за по-абстрактното ви мислене, за отчуждаването от другите с цел да се усамотите, да премислите живота си и да попиете нови знания. Вие сте хора, които се нуждаят от любов и колкото и да се отчуждавате, все ще търсите близостта на най-доверените хора в живота си. Те ще са вашата опора и ще ви дават мощна енергия. В тази слънчева година ще ви се случат доста неща, които ще изменят до голяма степен битието и ежедневието ви. Едни от вас ще се влюбят, други ще преоткрият нещо ново в половинката си. Усамотението носи и вдъхновение, така че тази година ще е доста продуктивна за вас в сферата на творчеството, знанията и анализа.

БЛИЗНАЦИ

Задвижвате колелото

2020 година задвижва колелото за следващите две-три години и същевременно приключва дела от предишни години. Процесът няма да е толкова труден за вас, защото сте свикнали да вършите по няколко дейности наведнъж. През тази година сте подвластни на своята планета управител Меркурий, от една страна, и на Марс, от друга. Комбинацията от тези две планети вдъхва сила и увереност, но и на много моменти – слабости, които ще проявявате в отделни направления. Понякога ще си вярвате прекалено и ще добивате ненужна увереност. Понякога ще се съмнявате в себе си и ще пропускате шансове. Хубаво е да бъдете по-последователни и в любовта, за да покажете и на себе си, и на половинката верните си чувства. Мнозина ще месят интимни с делови отношения. Други ще пренебрегват малки подробности и детайли в службата, което ще се превърне в дебнещ препъникамък. Важно е да вършите работата си навреме, последователно и целенасочено, да обръщате внимание на всичко и на всички и най-вече да не оставяте работа за утрешния ден.

РАК

Не се страхувайте

Честита 2020 година! За вас това е година не само на интимен и любовен възход, а и на професионален подем. Очаквайте стабилизация на доходите и отваряне на нови перспективи за едноличен бизнес или по-добре платена работа. Бъдете находчиви през новата година, за да отключите всички възможности, които ви се предлагат от съдбата. Вярвайте в късмета си и ще видите, че перспективите няма да са лъжливи. Неминуемо в годината ви ще има и спадове, но тенденцията към възход е водеща в случая. Не бива да се отказвате от целта, ако срещате трудности. Те бързо ще отминават, ако положите усилие, за да ги преодолявате. Бъдете силни. Силата ще ви води напред, а слабостите само ще ви дърпат обратно по пътя и ще ви бавят излишно. Това е година на естествения подбор – силните оцеляват за сметка на всички останали, които проявяват страх и се опасяват да постигнат мечтите си.

ЛЪВ

Просперитет

Ако погледнем напред във времето, ще видим една доста благоприятна, но и бурна като развитие година. Година, в която личният и професионалният ви живот ще вървят паралелно в два отделни, успоредни тунела, без да си пречат един на друг и без да се пресичат в нито една точка. При мнозина от вас годината носи пътуване зад граница и ако ви се налага да направите подобно начинание, вие не бива да се замисляте, а да го осъществите. Няма да липсват и възможности на територията на страната, но не предприемайте прекалено грандиозни рискове. Прекалено рисковите начинания невинаги ще са увенчани с успеха, който предвиждате. Годината е бурна, но все пак спазвайте темпо на работа, което е умерено и съобразено с вашите сили и възможности. Пътувайте и в успоредния тунел, този на любовта и интимните и лични взаимоотношения, за да не загубите важни за вас хора. Сега нямате нужда от емоционални загуби.

ДЕВА

Нещо ново

Честита 2020 година! Тя ще ви помогне да възстановите част от финансовите си загуби, които претърпяхте в последните една-две години назад във времето. Не само финансовият щрих е важен за вас в прогнозата. От голямо значение е да обърнете повече внимание на начина си на мислене и да го обновите съгласно съвременните схващания и новия начин на живот. През 2020-а ще приключите със старото и ще заживеете малко по малко с новото, което, без да ни пита, влиза в битието и заема цялото пространство. Ето защо за някои годината ще се стори по-трудна от обичайното. Това е, защото предстоят трансформации, промени и едно ново начало. Не буйствайте, а приемете. Простете, забравете и продължете по пътя си напред.

ВЕЗНИ

Парите идват

През 2020 година вие ще излъчвате любов и топли чувства въпреки напрежението в работата и въпреки ежедневните проблеми, с които трябва да се срещате и справяте. Първите месеци от годината са трудни за финансите ви, но с повече пестеливост и пресметливост ще се справите до лятото, когато джобът ви ще започне да се пълни от дейностите, с които се занимавате. В сферата на професионалната реализация ще ви се налага да импровизирате и да проявявате нови методи на работа. Свиквайте с иновациите и не ги имайте за нещо досадно. Тъкмо те ще ви изстрелят на светлинни години от положението, в което сте в момента. Заложете на новото, научете нещо ново, проявете го в живота си. Това е мотото на настъпилата вече 2020 година!

СКОРПИОН

Щастлива година

Честита 2020 година! Очаква ви бурен успех там, където сте най-силни. Там, където можете да проявите своите качества и умения. Не експериментирайте, а напротив – заложете на онова, което знаете и можете. А ако ви се наложи да учите нещо ново, подходете с нужната сериозност и едва след като го усвоите в детайли, го проявявайте на практика. Забележете добре хората, които искат да ви подадат ръка с цел да ви помогнат за това или онова. Залагайте на интуицията си дали помислите им са чисти, или го правят с користни цели. Имайте вяра в положителното развитие на личния си живот, на семейните взаимоотношения и доброто си здраве, защото през 2020 година ще успеете да стабилизирате връзките си с най-близките хора, да спечелите тяхната подкрепа и помощ, когато са ви най-нужни. Очаква ви щастлива година.

СТРЕЛЕЦ

Изненади и растеж

След годината на Юпитер, каквато беше 2019-а, 2020-а, годината на Уран, за вас е подготвила няколко урока, които трябва да научите, за да продължите напред. Това е година на духовно и интелектуално израстване. Ще ви се наложи да запълните пропуските в знанията си и да ревизирате всичко, което сте научили до момента. През следващите 12 месеца не очаквайте бързо и бурно развитие, а бавен, сигурен и стабилен градеж. Най-хубавото е, че ще намирате духовни спътници и хора, които ще ви допадат и ще ви обогатяват духовно. В любовта е другият съдбовен момент, защото там се очакват развръзки. Развръзките са и при семейните, и при обвързаните, и при самотните. Семейните и обвързаните са изправени пред няколко трудности във връзките си, които ще покажат дали споделят живота си с правилния партньор. Необвързаните се срещат с шанса да намерят своята истинска половинка – среща, която ще се състои съвсем ненадейно, без въобще да очаквате.

КОЗИРОГ

Време за промяна

Честита 2020-а година! Тя ще иска от вас да се поспрете за момент, да обърнете внимание на себе си, на собствените си интереси, на личния си живот, емоциите, чувствата, преживяванията и онези моменти, които остават дълъг спомен в съзнанието ви. Професионалната ви заетост няма да е никак малка и ще поема по-голямата част от времето в ежедневието ви. Затова през свободните си минути ще е важно да обръщате нужното внимание на близките и семейството си, на приятелите, любовната половинка и всички, които имат стойност за вас в живота ви. И понеже е година на Уран, е повече от нужно да избягате от оковите на консерватизма и да проявявате повече новаторски мисли. Влейте нови детайли в ежедневието си, направете така, че да промените нещо мъничко, но значимо. Имате нужда от обновление и тъкмо през тази година ще е моментът да го направите.

ВОДОЛЕЙ

Щастлива година

Добре дошли в годината, в която вие ще се чувствате особено уютно и комфортно, а възможностите ще се нижат една след друга в списъка ви. Тенденциите са да се превърнете в лидери и духовни водачи сред другите хора. Всичко сочи, че 2020-а за вас ще бъде щастлива година, в която вие може да надигнете глава и да погледнете към нови хоризонти. Но не бързайте. Нека промените се случат бавно, а вие ги внедрете с много търпение и постоянство. Бъдете активни и щедри. В личен план годината ви е подготвила запомнящи се преживявания и любовни трепети с половинката и семейството. Обръщайте повече внимание на домашния уют, споделяйте пред близките и пътувайте заедно с тях. Пътуванията през тази година ще са със значително влияние и в кариерата, и в моментите на почивка. Опознавайте нови светове, направете нови контакти и запознанства. Нуждаете се от обновление в средата на живот.

РИБИ

Променливи настроения

Ако сте родени в Риби, то за вас предстои година на силни вълнения, колебания и преливащи чувства. Планетите се нареждат по такъв начин за вас, че да извадят на показ вашите вътрешни и скрити заложби и таланти. Следете всекидневно състоянието на Луната – дали тя е нарастваща, дали е намаляваща и в кой знак се намира. На пълнолуние трудно ще заспивате, а на новолуние ще чувствате сънливост. При нарастваща Луна в делата ви ще има подем, а при намаляваща – няма да ви спори толкова много. В чувствата нещата стоят по същия начин. На работното място бъдете предвидливи, но и предприемчиви. В личен план трябва да се прояви малко повече разбиране към вас и поведението ви. Няма да им е лесно на вашите близки, но ще свикнат с променливите ви настроения. Важно е да се каже, че мнозина представители ще си дадат сметка за това дали си заслужава да градят общ живот с партньора до себе си, или е дошло време да развалят илюзията, за да потърсят нови алтернативи. Любовта няма да ви остави, без да ви споходи поне веднъж през тази година.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби