Службите се захващат с брата на убиеца на Андреа! И той бил агресиве

loading...

 

Социалните служби и психолог се захванаха с брата на 17-годишния Аксел, който жестоко уби Андреа от Галиче. Причината е, че по-малкото момче също имало агресивни прояви и отправяло заплахи за физическа саморазправа. Сега службите започват интензивна работа с него и роднините му.

Преди дни семейството на Аксел се премести в друго населено място, извън област Враца, пише konkurent.bg. От социалната служба във Враца веднага са сигнализирали отдела на закрила на детето, който отговаря за района, където се е преместило семейството на обвинения в убийството на Андреа, веднага да се започне интензивна работа с брат му.

„По никакъв начин не може да се твърди, че социалните работници имат каквато и да е вина по този случай. Никой не е подал сигнал до отдел закрила на детето, така че да може да бъде извършено проучване.

Не е имало никакви индикации момичето да има някакви проблеми в семейството или училище. Напротив, единствено добри неща се говорят за това дете.

Не са подавани сигнали за нередности и за момчето, обвинено в убийството“, посочи директорът на Регионална дирекция „Социално подпомагане” във Враца, Мария Търнавска.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби