Новолуние в знака на Водолей. Какво означава това и как да се възползваме от звездите

loading...

На 24 януари ще настъпи новолунието в знака на Водолей. Това е отлично време да се съсредоточим върху бъдещето, нещо, което Водолеят прави.

Намираме се в началото на 2020-а и е добре да помислим къде отиваме, какво искаме да постигнем.

Периодът е подходящ да се възползваме максимално от своите възможности и да преследваме своите цели. Новолунието във Водолей ще ни помогне да се почувстваме по-независими, да правим нещата по нови и различни начини. Можем да експериментираме повече, да покажем своята собствена индивидуалност, да се чувстваме комфортно със себе си.

Водолеят е знак, който управлява промените, така че може да искаме да променим статуквото. Периодът е подходящ да започнем да се съсредоточаваме върху промените, които могат да доведат до повече възможности за бъдещето, чувствайки се по-комфортно от очакваното в събитията, които ни се случват. Ще трябва да се съобразим с някои промени и разбира се да не действаме импулсивно.

Някои обстоятелства може да ни изглеждат несправедливи. Гневът, липсата на самоконтрол, могат да ни навредят дори по отношение на любовта. Промените във външния вид или отношенията, биха могли да доведат до нов път, който да отвори живота ни за много повече възможности. Това новолуние е подходящо за раздяла с лоши навици, зависимости.

Новолунието във Водолей ще ни покаже как да бъдем по-отворени и гъвкави към новото, да бъдем по-активни по отношение на положителните промени. Ако се чувствате неспокойни, помислете какво ви кара да се чувствате по този начин. В инициативността ще постигнем успехи, а в любовта ще можем да постигнем повече хармония и по-високо ниво на разбиране.

Настъпва момент на освобождаване, прекратяване на взаимоотношенията и всичко, което ни задържа. Ключовите думи за това новолуние са свобода, независимост, приятелство, идеали, надежди, мечти, желания, оригиналност и автентичност. Ако посеем семената в тези области, ще очакваме и плодовете им. Какво ви очаква според зодията?

Овен – Намерете конкретни начини да реализирате вашите идеи през следващите няколко месеца.

Телец – Положително развитие по отношение на работата, повишение или нова работа.

Близнаци – Някои от вас ще придобият нови познания, ще правят планове за пътуване в следващите 6 месеца.

Рак – Промени, които може първоначално да ви се сторят като криза, но след това ще се трансформират.

Лъв – Нова, дълготрайна връзка може да се появи в живота ви или да задълбочите вече съществуваща.

Дева – Погледнете на бъдещето в нова светлина, моментът е подходящ за изграждането на здравословни навици.

Везни – Може да се влюбите!Скорпион – Следвайте своята автентичност, а за някои в следващите няколко месеца може да се окаже, че ще сменят местоживеенето си.

Стрелец – Подходящ момент да сбъднете своите планове.

Козирог – Може да помислите върху идеята за допълнителни източници на финанси.

Водолей – Ще може да обновите себе си.

Риби – Време е да се освободите от ненужното и да направите планове за пътувания.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби