Шок! Гъмов налази с целувки Любо Нейков! СНИМКИ

loading...

Романтичен изблик на нежност между Любо Нейков и Станимир Гъмов втрещи почитателите на актьорите и със сигурност ще предизвика бурни реакции в мрежата.

Любимците на публиката изумиха феновете си като се хванаха за ръце в студиото на предаването "Тази неделя" и не се пуснаха почти до края а интервюто, а пръстите на единия през цялото време галеха дланта на другия. Водещата Диана Любенова едва успя да зададе въпросите си, в колебание дали да се впечатли насериозно от поведението им или да се смее от провокацията.

Въпреки че бяха седнали в двата противоположни края на дивана за гости, Нейков и Гъмов протегнаха ръце върху облегалката на меката мебел така, че пръстите им се сплетоха.

"Познаваме се от 20-30 години, още от НАТФИЗ. Живеехме стая до стая, даже стая в стая", спомни си добрите стари времена Гъмов. Развълнуван, той награби колегата си и го целуна пред смаяната Любенова.

Самият Любо не се смути от мъжките ласки и призна, че с Гъмов работят много лесно заедно в театъра. Двамата се разбирали само с поглед в спектакъла "Женитба", чиято премиера се очаква с нетърпение на 9 февруари в "Сълза и смях".

"Получи се много живо, интересно и модерно представление, стана голяма магия!", похвалиха се звездите, които ще разсмиват публиката в комедията на Гогол заедно с Румен Угрински, Роберт Янакиев, Моню Монев, Снежана Макавеева, Албена Павлова, Невена Бозукова и др.

Режисьор на спектакъла е опитната в руската литература Лилия Абаджиева. След София представлението тръгва на турне из страната и ще премине през Благоевград на 17 февруари, Варна на 19 февруари, Пловдив на 23 февруари и Стара Загора на 26 февруари./show.blitz.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби