Ужасна новина за 3 зодии

loading...

В сряда от вас ще се изиска по-малко да говорите, повече да слушате и да размишлявате върху събитията, които предстоят през този ден.

Твърде малко неща днес ще зависят от вас, затова и емоциите ви трябва да бъдат добре премерени. Днес съхранете преди всичко себе си, а след това и близките си хора от негативни емоции и реакции.

В сряда може да ви разстрои или изплаши неприятна новина или събитие свързано с момче или с млад мъж. Днес може да преживеете разочарование от повреда на важна или скъпоструваща вещ, нещо което сте си купили неотдавна.

Сряда ще бъде благоприятен за бизнес и професионални ангажименти за мъжете над 35-годишна възраст. Днес може да вземете важни решения свързани с работата си или да сключите важен договор. Като цяло сряда вещае неочаквани пари или неочаквани благоприятни финансови възможности. 

Овен

Това е ден, в който няма да е успешно да изяснявате лични или любовни отношения. Конфликтът е прекалено голям и трябва да утихне. 

Телец

Това е ден, в който да заложите на дисциплината. Само спазването на правилата ще ви доведе там, където искате.

Близнаци

Вашата активност днес ще ви спечели сериозни позиции. Успех ще имат, работещите в сферата на технологиите. 

Рак

Това е ден, в който да се погрижите за личните ви амбиции. Ще се чувствате волни като птички и ще имате своя шанс за реализация.

Лъв

Това е добър ден за иновации в професионалната сфера. Колкото и добри професионалисти да сте, винаги има какво още да научите.

Дева

Днес не завиждайте на другите. Само ако знаехте за колко много неща ви завиждат на вас. Вдигнете гордо глава.

Везни

Това е ден за смели планове и мечти. Запишете желанията си, за да може да сравните какво сте изпълнили в бъдеще. 

Скорпион

Денят е подходящ за прочистване на мислите и дома. Изхвърлете всичко ненужно без грам съжаление или угризения.

Стрелец

През този ден ще сте късметлиите на Зодиака. Ще ви върви във всичко, с което се захванете, особено в отношенията.

Козирог

Това е прекрасен ден за изненади и подаръци от ваша страна към любимите ви хора. Дори да няма специален повод - не се колебайте да ги зарадвате.

Водолей

През този ден е добре да помислите за финансовото ви състояние. Не разчитайте на чужда помощ, а си направете добре сметката. 

Риби

Доброто ви отношение днес ще ви спечели много привърженици и приятели. Следвайки тази линия на поведение ви очаква голям успех.  

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби