10 мита, в които жените вярват, когато се връщат при бившия

loading...

 

Всяка една жена се е опитвала да се върне при бивше гадже в някакъв момент от живота си. Понякога наистина съществуват основателни причини да се върнете при бившия. В повечето случаи обаче няма никакъв смисъл да залъгвате себе си и да губите времето си. Всъщност, когато една жена се връща при бившия си, в главата и се появяват много неща, които тя обмисля. Тези „митове” я карат да повярва, че сега връзката няма да има нищо общо с преди, но често не е вярно.

Ето какви са митовете, в които всяка жена вярва, когато се връща при бившия си:

1. Този път всичко ще е различно - да, точно така! Различно ще бъде... ще бъде още по-зле. Според проучвания, след раздялата партньорите обръщат внимание главно на негативните черти на другия, обръщат малко внимание на хубавите моменти и постоянно натякват стари грешки. Много рядко можете да попаднете на щастливо обвързани бивши гаджета. Единствения вариант нещата да се получат, ако се съберете с бившия, е и двамата да забравите за миналото и да третирате новата си връзка като изцяло нови отношения.

2. Той ме познава най-добре - дори това да е така, какво значение има това? Надали това, че ви познава, може по някакъв начин да върне старите ви отношения. Може да сте прекарали изключително много време заедно, но щом това не е помогнало при раздялата ви, надали ще помогне и сега.

3. Той се е променил - дори най-малката промяна изисква изключително много усилия, особено ако говорим за промяна в характера. Първо, много добре си помислете дали този човек наистина е готов да положи всички тези усилия. Също така не забравяйте, че хората не се променят особено бързо, дори смеем да твърдим, че рядко се променят. Не бързайте да си правите подобни изводи.

4. Не се връщайте, ако не сте намерили щастието при този човек - само сигурността не е достатъчна, ако този човек не е давал всичко от себе си за връзката ви. В никакъв случай не правете компромиси със себе си. Почакайте, ще се появи човек, който ще ви покаже какво означава да бъдете обичани. Не бързайте да се връщате при "лошия", но сигурен бивш приятел.

5. Той беше най-добрият - страхът да излезете от зоната си на комфорт може да ви попречи да видите положителните качества на новите хора, които се появяват в живота ви. Не бива да сравнявате всеки следващ с бившия, има много по-добри от него.

6. Ще си останем приятели - определено няма смисъл да поддържате приятелски отношения с бившите си гаджета. Предполагаме сте наясно, че тези отношения за базирани на чувства и всичко това няма да свърши добре. Ако искате да продължите живота си и да намерите нов човек, с който да се чувствате наистина добре, просто оставете всичко в миналото и дори не си представяйте, че е възможно да поддържате приятелски отношения с бившия си приятел.

7. Няма проблем да спим заедно - редовния секс с бивш партньор определено е голям проблем. Ако се е случило веднъж, просто се опитайте да не се повтаря.

8. Идеални хора не съществуват - да, така е, но това не означава, че трябва да се върнете при бившия си приятел. Всъщност нито един човек не е перфектен и трябва да повярвате, че има човек, който ще ви приеме такива каквито сте, с всичките недостатъци.

9. Може би преувеличавам - ако мислите, че наистина е така и се чувствате добре с този човек, можете да преосмислите решението си отново. Ако става въпрос за предателство или прекалено големи различия в интересите обаче, няма какво да направите. Просто не ви е било писано да бъдете заедно.

10. Той още ме обича - ако бившия ви започне да ви търси повече, отколкото докато сте били заедно, не бива да си мислите, че всичко това е породено от любов. Най-вероятно се дължи на това, че усеща, че ви губи.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби