Боян Расате съчини нечувана версия за гръмналия се в ДАНС Емил

loading...

 

Емил беше един тих, скромен човек. Той отговаряше за разпространението на рекламни материали в района на Перник. Това заяви в ефира на Нова телевизия лидерът на Български Национален Съюз Боян Расате във връзка с инцидента със самоубилия се мъж в сградата на ДАНС.

Припомняме, че мъж на име Емил Крумов отне живота си със самоделно устройство в понеделник. Той е бил редови член на организацията. Плашещи новини за Емил, който се самоуби в ДАНС СНИМКИ Боян Расате изрази мнение, че обстоятелствата, при които Крумов е починал, са съмнителни. "Смятам, че е възможно да е станала суматоха и някой служител да се е престарал. Напълно е възможно да не е имал оръжие в себе си", допусна лидерът на БНС. В ефира на телевизията Расате показа и снимка на пет автомата "Калашников", които се намират в дома му:

"Ако направите обиск в дома ми, ще ги намерите. Това са въздушни оръжия - детски играчки за пораснали деца. Ако се бях самоубил и ми бъде направен обиск аз нямаше да мога да обясня, че тези оръжия са детски играчки. В дома на Емил, който се гръмна в сградата на ДАНС, откриха плашещи неща СНИМКИ "Това, че той е имал портрет на Хитлер, какво означава. Колко българи още имат портрет на Хитлер? Бил съм обект на домашен обиск. Във всеки един обиск има поемни лица. Кои са тези поемни лица, които са присъствали на обиска", продължи с опасенията си Боян Расате.

"Доколкото аз съм запознат, Емил Крумов е участвал в отвличането на самолет. В лични разговори е споменавал за този случаи. Тук говорим за един политически акт, за да се напусне тогавашната комунистическа държава", разкри още той. "Беше психически спокоен и стабилен, когато за последно го видях. Искаме да ни бъде доказано по безспорен начин, че това лице наистина се е самоубило и няма вмешателство на органите на МВР", заключи Расате.
 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби