Дневен хороскоп за 15 февруари! Bradva.bg ви желае една страхотна събота, изпълнена с много емоции!

loading...

 

 

Овен

Днес може да намалите малко темпото и да си дадете почивка от задачите и ангажиментите. Намерете начин да се поглезите, особено ако през последните дни, забравили за себе си, сте обръщали внимание най-вече на работата. Следобедът е чудесен за пазаруване – ще направите добър избор с покупките.

Телец

Очаква ви един спокоен и хармоничен ден, в който ще успеете да обърнете внимание на собствените си потребности и да се погрижите за себе си. Единственото, което би могло да наруши хармонията, е вече създалото се напрежение в отношенията с партньора/партньорката ви. Някои от вас ще се запознаете с интересен човек, който ще ви развълнува.

Близнаци

Ако днес трябва да учите нещо или искате да се запишете на курс, не бездействайте и не изпускайте възможността да свършите доста полезна работа. Проявете инициатива и потърсете нужната информация – има шанс да попаднете на качествена школа или на добър учител. В каквато и насока да насочите усилията си днес, те ще се увенчаят с успех.

Рак

Днес може да прекарате приятни мигове с любимия човек или с хора, които ви карат се чувствате добре. Пътуванията ще ви донесат положителни емоции, разговорите – също. Дори в миналото да сте имали проблем с някого, днес има шанс да изгладите противоречията сравнително лесно, ако открито споделите как се чувствате.

Лъв

Колкото и да ви се иска днес всичко да се случва както очаквате, ще трябва да се съобразите и с чуждо мнение – на партньора/партньорката си или на приятели. Ако се надявате хората около вас да ви подкрепят, бъдете екипен играч и не давайте нареждания.

Дева

Днес вероятно ще сте по-уверени в себе си и ще ви бъде по-лесно да се защитите, ако се налага. Общуването с околните ще ви действа много добре, така че не изпускайте възможността да сте сред хора. Ако трябва да вършите някаква работа, по възможност я отложете за късния следобед.

Везни

Днес съвместните начинания ще бъдат доста успешни, така че може да разчитате на подкрепа от страна на партньора/партньорката си или на друг човек, с когото поддържате близки отношения. За много от вас денят ще бъде изпълнен с повече емоции.

Скорпион

Днес опитайте да не приемате твърде лично онова, което хората ви казват или правят. Не може да принудите някого да промени своето мнение, различно от вашето, или да пожелае да ви съдейства. Вероятно просто е знак, че може би трябва да промените посоката и да не чукате на врати, които няма да се отворят пред вас.

Стрелец

Днес спокойно може да помързелувате до ранния следобед, а да оставите за по-късно работата – домакинска или друга. Ако имате възможност за пътувания, срещи и учене, не я пропускайте – днешният ден е много подходящ. Бъдете по-внимателни с харченето и с хазартните дейности.

Козирог

По-добре ще е да си дадете малко по-дълга почивка, особено ако предишните дни са били напрегнати за вас. Очертава се денят да е хармоничен и едва ли нещо ще може да наруши душевното ви спокойствие. Ако трябва да обсъдите с партньора/партньорката си някакъв финансов проблем, направете го днес – моментът е много подходящ.

Водолей

Днес е време да намалите малко темпото и да си отдъхнете от някои битки, които трябваше да водите през изминалите дни. Погрижете се за себе си както намерите за добре – вижте се с близък приятел, спортувайте. Дори се отдайте на мързел, ако имате такава потребност.

Риби

Днес ще бъдат успешни начинанията, които осъществявате съвместно с друг човек – например обсъждате общите си планове или планирате пътуване с партньора/партньорката си. Няма да сбъркате, ако заложите на разговорите и на сътрудничеството. Денят е чудесен за пътувания и за събирания с повече хора.

 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби