Недохранено дете е с опасност за живота, разследват малтретиране

loading...

 

 

Недохранено 3-годишно дете е с опасност за живота в Димитровград, разследват малтретиране, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.

Районна прокуратура - Димитровград наблюдава досъдебно производство за причиняване на телесна повреда на 3-годишно дете. Разследването по случая се извършва от разследващ полицай.

На 19 февруари, около 10:30 часа, в града в болницата за лечение е постъпило 3-годишно момченце, което било придружено от 23-годишната си майка. Жената съобщила, че синът й е получил гърч. 

При медицинския преглед е установено, че детето е недохранено, с предишна черепно-мозъчна травма и съмнение за малтретиране. Майката посочила, като причина за травмите, падане на момчето по стълбите на къщата им преди няколко дни. Двамата живеят в село в общината. 

Детето е преместено за лечение в пловдивска болница, като има опасност за живота му.  По досъдебното производство се извършват разследване за установяване на причината за травматичните увреждания на детето и евентуалния извършител.

 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби