Скандално! Май някой е сгафил... Летяха дрехи в столичен квартал

loading...

 

 

Две снимки от жилищен комплекс Сухата река в столицата предизвикаха бурна реакция на потребителите в социалните мрежи. Дрехи, кацнали артистично на дърво, изтръгнаха от гънките на човешката фантазия цяла история, достойна поне за разказ.

Според снималия "арт инсталацията" най-вероятно става дума за семеен скандал, при който "някой е сгафил", а другият - ако се съди по местоположенето на дрехите, просто е побеснял. Мненията обаче на софиянци се разминават в няколко посоки: жената или мъжът е сгафилият? А може би просто и двамата, а детето не е издържало? Или детето е сгафило? Или... някой простира без щипки?

Варианти и вариации - колкото искате. Е, някъде там се прокрадна и мисълта за вятър, но... както забеляза софиянка: Възможно е, но така се губи очарованието на разказа...

"Някой може да е сгафил, но друг със сигурност има психически проблеми..."

"Само не виждам горкото дърво какво е виновно, че някой е с лабилна психика. Свършиха кофите за боклук."

"Изглежда като детски гардероб, предполагам, родители, които са подходили по креативен начин към дете, което не си прибира дрехите. На мен лично неведнъж ми се е искало да направя точно така, включвайки и изграчки и пр."

"Или по-простото обяснение - духнал ги е вятърът."

"Пак по-добре, че на дървото не виси сгафилият, а само дрехите му."

"Само у нас пликчета и боклуци растат по дърветата."

"Май е имало: Пак пиян ми са прибираш, пари няма, само кръчмите обикаляш, пиян и по курви, миришеш пак на чуждо, колко години бе, колко, вече не издържам, махай са, махай са, ама, скъпа, няма скъпа! Горко му на човека, нищо - пия едно за него!"

 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби