Издирва се! Тарикат изтегли 40 бона с чужда лична карта

loading...

 

 

Полицията в Бургас издирва кой е тарикатът от снимките. Мъжът се представил с неистинска лична карта в бургаски банков офис на 08.05.2019 г. и получил кредит в размер на 40 000 лв.

Два месеца по-късно притежателян на документа, чийто лични данни - три имена, ЕГН, дата на раждане, постоянен адрес, фигурирали в договора за кредит, получил уведомление от банката, че дължи две вноски за изтеглените пари.

Отивайки на място в банковия клон станало ясно, че представената в началото на месец май лична карта е неистинска - с оригинални данни на мъжа, но с фалшива снимка, кореспондираща с лицето, изтеглило кредита.

Своевременно е информиран отдел „Икономическа полиция” при ОДМВР – Бургас, служителите от който започнали разследване по случая. Въпреки предприетите полицейски действия по издирването, извършителят на деянието все още не е разкрит.

МВР – Бургас призовава гражданите, разполагащи с информация относно самоличността на мъжа от снимката, да съобщят незабавно на тел. 056 856 707, 056 856 343 или 056 856 555. Анонимността им ще бъде гарантирана!

 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби