Излязоха записи на разговори между Божков и бизнесмени!

loading...

 

 

С оглед високия обществен интерес във връзка с водено разследване по досъдебно производство срещу организирана престъпна група с ръководител обвиняемия Васил Божков след разрешение от наблюдаващия прокурор по реда на чл.198, ал.1 от НПК, Специализирана прокуратура публикува три частични записа от среща или срещи на Васил Божков с братята Боян и Цветомир Найденови и един частичен запис от телефонен разговор на Васил Божков с бащата на братята Стефан Найденов. Същите са били обект на изследване по назначена по делото компютърно-техническа експертиза.

Това съобщиха от държавното обвинение.

Специализираната прокуратура споделя разбирането, че българските граждани имат право на информация по въпроси, които представляват за тях законен интерес.

Специализираната прокуратура ще продължи да информира българските граждани по дела с голям обществен интерес, при спазване на презумпцията за невиновност и без да застрашава хода на наказателното производство.

На записите се чуват гласовете на братята Боян и Цветомир Найденови и баща им (по-отчетливо) и на Васил Божков (по-далеч от микрофона).

Среща 1:

Среща 2:

Среща 3:

Разговор 4:

 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби