Хомосексуалист чака тризнаци с бившото гадже на дъщеря си

loading...

 

 

Хомосексуалист англичанин ще има тризнаци с бившото гадже на дъщеря си. Бари Барлоу е първият хомосексуалист в Англия, който през 1999 г. стана баща на близнаци.

Бари сключва брак със съпруга си Тони преди 20 години и влизат в новините, когато се превръщат в първата гей двойка, която стана родители на близнаци чрез сурогатна майка.

Обаче след като те се разделят, Бари отново открива любовта – това е Скот Хътчинсън, който преди това е гадже с дъщерята му Сафрън.

55-годишният Тони, който е и бил с Бари в продължение на 32 години, казва, че не планира да се развежда с него и все още живее в общото им имение на стойност 8 милиона долара във Флорида, САЩ.

Бари разказва пред „Сън”:

„Изключително съм радостен да споделя новината, че със Скот скоро ще станем родители на три момичета. Използваме сурогатна майка от Сан Франциско, която забременя от първия опит. Тони също се радва за мен и ме подкрепя, въпреки, че нашата любов отдавна приключи”.

Бари допълва, че дъщеря му Сафрън е дала благословията на баща си за новата му връзка с бившото й гадже. Тя казала, че стига те да са щастливи, другото не я притеснява.

Превод от в. „Сън”

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби