Дневен хороскоп за 21 март! Bradva.bg ви желае хубав ден!

loading...

 

 

Овен

Тази събота може да направите преглед на гардероба. Не се колебайте да се лишите от това, което е ненужно или да ушиете маски от него.

Телец

Мислите за някого, който заема цялото място в главата ви. Не е добре да му позволявате толкова много.

Близнаци

Днес доброто настроение ще ви е осигурено. Денят ще бъде изпълнен с шеги и смях и което не е маловажно точно в този момент.

Рак

Склонни сте да вършите ненужна работа. Ограничете действията си до собствените си интереси, така ще спестите много време и усилия.

Лъв

През този ден някой ще се опита да ви излъже или да ви вкара в интрига. Бъдете много внимателни в начинанията, които не организирате вие.

Дева

Днес може да се почувствате аутсайдери. Няма нищо лошо в това да се изолирате за малко, за да подредите мислите си.

Везни

Бъдете по-настойчиви в желанията си, свързани с дома и семейството. Вложените усилия до момента никак не са малко, за да се откажете просто така.

Скорпион

Освободете място в съзнанието си за нещо ново. Имате крещяща нужда от промяна. Оставете другия да води за известно време.

Стрелец

Денят ще е натоварен. Бъдете сигурни в моралните ценности, към които се придържате. Сега е много важно да мислите положително.

Козирог

По-лесно няма да става и ако искате промяна тя трябва да дойде от вас. Когато някой не се чувства добре първо прави нещо за себе си.

Водолей

Мнението на другите има значение, особено ако в близкото ви обкръжение и ако вие сте ги избрали за такива. Опитайте се да се поставите на тяхно място.

Риби

Тази събота не изневерявайте на желанията си. Може да опитате и колко най-дълго може да останете в леглото.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби