Актриса от „Момчето си отива“ мизерства, отказва помощ

loading...

 

 

Актрисата Христина Русева, станала звезда с ролята си във филма „Момчето си отива“, продължава да мизерства без ток и храна, но отказва всякакъв вид помощ, споделят хора от Сливен, където Русева живее.

След като сливналии научават от медиите за тежкото положение, в което е изпаднала, те решават да организират кампания в нейна помощ. „За съжаление, нямаше резултат от кампанията. Оказа се, че самата тя не приема помощи и не иска помощ. Така че с нищо не и се помогна. Съжалявам за което, но фактът, че тя отказва помощ, ни отказа от тези наши действия“, каза пред „Ретро“ организаторката на инициативата – Катерина Василева. Благородната дама допълни, че някогашната филмова звезда живее на една от централните улици в Сливен и до ден днешен често я виждат да стои по пейките там и да яде остатъци от ябълки.

„Знам, че се е отдала на алкохола. Това е, което съм чувала. Разговор с нея е трудно да се проведе. Отбягва хората, явно живее в неин си свят“, казва Катерина, като допълва, че не е наясно какво точно е здравословното състояние на Русева, има ли изобщо някакви доходи и живи роднини.

Припомняме, че преди година се разбра, че актрисата от 25 лета живее в абсолютна мизерия, без в жилището и да има електричество. Апартаментът на някогашната красавица бил в окаян вид, а таваните всеки момент щели да се срутят върху главата и. Входната и врата била изгнила и стояла денонощно отворена, тъй като Христина нямала пари да ремонтира бравата или да си купи катинар. Обичайно обаче била в що-годе приличен вид – чиста и добре облечена.

Не седяла по земята, а обикновено можела да бъде срещната в центъра на града. Не желаела да общува с представители на институции, нито с доброволци, макар да и е предлагано да бъде настанена в дом за възрастни. В града се говори, че преди време била в център за хора с психически заболявания, но го напуснала.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби