Слави се гаври с ген. Мутафчийски и проф. Кантарджиев

loading...

 

 

Най-известните в момента лекари в държавата - генерал професор Венцислав Мутафчийски и професор Тодор Кантарджиев, които излязоха на преден план в битката срещу коронавируса, бяха осмени в четвъртък във "Вечерното шоу на Слави Трифонов" по неговата телевизия "7/8".

Пародийният скеч, в който участваха Георги Милчев-Годжи като ген. Мутафчийски и Краси Радков като проф. Кантарджиев, мина под формата на брифинг, какъвто в реалния живот дават всеки ден по два пъти двамата медици. Генералът е шеф на Националния оперативен щаб, а вирусолог номер 1 е директор на Националния център за заразни и паразитни болести.

В началото на брифинга си Годжи/Мутафчийски изреди своите звания и длъжности - генерал-майор, офицер, професор, коремен хирург, началник на ВМА, председател на Оперативния щаб за борба с коронавируса, вдъхновител на стотици колажи и обикновен имитатор на Годжи Милчев-Годжи.

"Здравейте, аз съм проф. Кантарджиев, но съм по-известен като онзи, който прилича на бай Шиле", заяви от своя страна героят на Краси Радков, като леко грубичко измести генерала от трибунката с микрофона с думите "Мръдни малко." А след това добави на микрофона, закачен на сакото му: "В щаба съм, в щаба съм".

Облечен във военна униформа и слагайки и сваляйки очилата си по подобие на ген. Мутафчийски, Годжи израпортува каква е ситуацията в момента: "По последни данни 33 души от София, трима от Пловдив и един от Дупница са приети по спешност в Медицинска академия. Спокойно, не е това, което си мислите. Просто от залежаване по диваните са им излезли хемороиди. Аз обаче овладях ситуацията и забраних на хемороидите да излизат. Да не излизат!" Така Георги Милчев влезе в тона на многобройните колажи, в които шефът на ВМА забранява това и онова.

"Престанете да питате кога ще отворят фризьорските салони. Ще отворят, когато ми порасне косата", добави напълно сериозно китаристът на Слави Трифонов.

"Умоляваме всички да си останат вкъщи и да гледат най-новия филм, който сега излезе с Маколи Кълкин "Сам навънка", добави също толкова сериозно героят на Краси Радков.

"Тази година мартениците ще ги закачаме на фикусите вкъщи", отсече накрая ген. Мутафчийски, като преди това обясни, че пролетта е била спряна на едно от КПП-тата поради липса на служебна бележка от работодателя.

"Стойте си вкъщи и ще върнем "Мелодия на годината", завърши проф. Тодор Кантарджиев.

Източник: Lupa.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби