Дневен хороскоп за 28 март! Bradva.bg ви желае страхотен уикенд!

loading...

 

 

Овен

Тази събота е важно да сте на една вълна с членовете на семейството. Ако това не е така, поне се опитайте да не си противоречите много взаимно.

Телец

Днес ще може да намерите отговора на дълго чакан въпрос. Ще се учудите колко близо е бил, но не се упреквайте излишно.

Близнаци

Тази събота не предизвиквайте Съдбата с предварителни и пресилени въпроси. Опитайте се да намерите отговорите сами и изчакайте.

Рак

През този ден проявете повече внимание от обикновено. Ако сте любители на силните преживявания най-добре отложете практикуването за друг ден.

Лъв

През този ден е много важно да сте здраво стъпили на земята. Дайте си сметка за реалното положение на нещата и не си правете никакви илюзии, нито пък вярвайте в тях.

Дева

Днес е важно да проявите повече разум от обикновено. Придържайте се към правилата и не излизайте от границите. Сега за вас е рисковано.

Везни

Днес можете да правите всичко, но не и да игнорирате нечии чувства. Отговорете с това, което чувствате, независимо да ли е положително или отрицателно.

Скорпион

През този ден не правете нищо против волята ви, дори близък човек да ви моли настоятелно. Цената ще е прекалено висока, а последиците ще ви измъчват дълго време.

Стрелец

През този ден наистина може да се гордеете със себе си. Продължавайте така да бъдете добри и всеотдайни. Съдбата скоро ще ви възнагради.

Козирог

Денят е подходящ за някои промени. Може да опитате нова прическа. Решете се и на разместване на интериора.

Водолей

През този ден околните ще ви се струват странни. Вие също може да им изглеждате по този начин. Опитайте се да загърбите различията и да намерите общ език.

Риби

През този ден нищо няма да е в състояние да развалите доброто ви настроение. Дайте цялото си внимание на децата. Разкажете им някои случки от вашето детство.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби