Паси изригна: Китай е произвел вируса в лаборатория

loading...

 

 

НАТО трябва да активира член 5 за колективната отбрана, може китайска лаборатория да произвежда вируси. А ЕС трябва да въведе правила, с които да изисква от държавите, където пътуват европейски граждани, да подобрят хигиената. Сензационното мнение е на бившия външен министър Соломон Паси. 

Според натовец номер 1 у нас трябва да се въведат медицински визи за ЕС с послание: "оправете си хигиената или няма да сте наши партньори". Паси показа в ефира на БНТ пакетирано месо от Африка, което може да се купи на стотици места, но не е проверено и може да разнася зарази. Той извади и азиатска ракия от змия, от която бил опитал, но оставил шишето за историята. 

Вижте пазарите в Китай - продават се плъхове, змии, кучета при никаква хигиена, тряба Европа да въведе изисквания за санитарни условия, категоричен бе Паси. 

Той писа 3 на релси на европейските лидери за справянето с пандемията, но похвали Бойко Борисов за мерките у нас. Добре е, че имаме за премиер пожарникар, защото сме в пожар - и ние, и светът, каза още Соломон Паси.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби