Това е мъжът, "оздравял" за три дни след зараза с COVID-19

loading...

 

 

Първият човек, който се е "заразил" и "излекувал" от коронавирус само за три дни е бизнесменът Ивайло Пандов. Той и семейството му са били на почивка в Банско, след която решават да си направят тестове за COVID-19, съобщи Нова.

Решихме да проверим дали сме заразени с коронавирус. Тествахме се за лично спокойствие, нямахме симптоми. Заявихме тест от частна лаборатория. Те дойдоха, взеха ни проби и очаквахме резултати. На всички около мен дойдоха в събота и бяха отрицателни. В неделя бяхме събудени от полицаи, които ми казаха, че съм заразен и последваха всички мерки, разказва бизнесменът.

"Така започна нашият малък кошмар. Отделна стая, отделни дрехи, дезинфекция на цялата къща. Започнах да търся начин да преструктурирам работата си. По съвет на мои приятели реших да се тествам отново, но в държавно учреждение. Успях в понеделник да си направя тест. Вечерта дойде новината, че не съм заразен. Направих си и втори тест, който след 24 часа също излезе отрицателен. Междувременно ми направиха и PSR тест, който също излезе отрицателен", обясни той.

Карантината на бизнесмена обаче е свалена чак в петък. Той съветва всички, които си правят проби в частни лаборатории, да си направят и втори проба в държавна болница, ако резултатите им са положителни.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби