От Щаба казаха кога ще можем да ходим на море

loading...

 

 

От оперативния щаб призовават хората за търпение и за оставане вкъщи по време на празниците Цветница и Великден. Държавният здравен инспектор доц. Ангел Кунчев сподели оптимистични очаквания за развитието на епидемията от коронавирус през следващите месеци.

"Който има резервация за море през юли и август, да не бърза да я отменя”, каза той.

Според него, ако гледаме примера на Китай, един обозрим период от 2-3 месеца можем да очакваме да минем през пика и да започне постепенно нормализиране.

Във вторник Ангел Кунчев коментира, че е логично след Великденските празници да се очаква част от противоепидемичните мерки да бъдат намалени, но това ще зависи от ситуацията към момента.

От здравната инспекция в Пловдив от днес разрешиха работа и на фризьорските салони при спазване на всички хигиенни изисквания.

Всеки посетител на пазар в Пловдив и страната трябва да влиза с маска. Това заяви при проверка на едно от най-големите тържища в града държавният здравен инспектор доц. Ангел Кунчев.

Той посети днес града под тепетата, за да проследи спазват ли се мерките срещу пандемията. Той инспектира и пазарите в града. 

На входа на Четвъртък пазар от днес се раздават безплатно маски, ако клиентите нямат такива, обясни шефът на общинските пазари Запрян Тодоров. 

Дезинфекцират се общите части, а движението на хора става само в една посока. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби