Издирват най-новия милионер у нас

loading...

 

 

Все още не е ясно кой е късметлията, спечелил джакпота от близо милион и 600 хиляди лева от спортния тотализатор, съобщава БНТ. Той е пуснал фиш през компютър и така е станал притежател на най-голямата онлайн печалба в историята на тотото досега. Оттам съобщиха, че заради пандемията от коронавирус значително са се увеличили онлайн залаганията за сметка на пускането на фиш в тотопунктовете. Седмица след като джакпотът от играта "6 от 49" падна и 5 и половина милиона лева отидоха при участник в Исперих, вчера беше обявен поредният 109 тотомилионер.

Веселин Кюркчиев, директор "Информационни технологии и игри" заяви: "Той спечели джакпота с четворен фиш, пуснат онлайн и с една комбинация в играта Тото Джокер.

При играта "6 от 42" вероятността за спечелване на джакпот е три пъти по-голяма от тази в играта "6 от 49". Печалбата от близо милион и 600 хиляди лева е струвала на последния тотомилионер само 3 лв и 20 стотинки и две минути работа пред компютъра. И аз ще пусна моя фиш надявайки се да имам неговия късмет.

Засега не се знае кой е тотомилионерът, нито откъде е, тъй като е направил залога онлайн.

Веселин Кюркчиев, който е директор "Информационни технологии и игри", заяви: "Това ще стане ясно едва когато той дойде да си го потърси. Срокът е 45 дни. Напълно е възможно и чужденец да е спечелил, стига обаче да е направил необходимата регистрация". От началото на годината досега от игрите на Тото 2 вече имаме четирима тото милионери.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби